lauantai 11. heinäkuuta 2009

Älä tule paha kakku

Onneksi tuli hyvä kakku.

Tässä vaiheessa ei ole enää sopivaa kiinnittää huomiota pursotuksiin. Kakut piti kuljettaa pursottamatta Helsinkiin, ja käteni tärisivät pursottaessani kakkuja kirkon jälkeen.

Olin liikenteessä pelkällä aamupalalla. Toisin sanoen söin aamuseitsemältä seisten muroja levittäessäni sokerikiillettä. Kirkossa oli kaikki paikat viimeistä myöten täynnä, kuuma ja huono ilma. Rippilapsia oli paljon ja ohjelma kesti pitkään. Siunaamisen jälkeen päätinkin siunailla itseni lepäämään ja juomaan vettä.

Edelleenkään en älynnyt syödä, joten minua heikotti aika tavalla, kun ryhdyin puuhastelemaan kakkujen kanssa. Onneksi keittiössä oli marmeladia, jota sitten napsin samalla, kun istuin ja pursottelin. Kakku oli onneksi onnistunut, vaikka pursotukset olivatkin vähän niin ja näin.

Kotona sitten väsytti ihan tuhottomasti. Tarkoituksenamme oli vielä mennä illaksi mökille, mutta päädyimme miehen kanssa ottamaan ennätykselliset kolmen tunnin päiväunet. Huomenna sitten uusi yritys.

Tässä kirjoituksessa esiintyy sana pursottaa tai pursotus viisi kertaa, eräänlainen ennätys sekin.

6 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Ei mitään pahaa sanottavaa pursotuksista. Ja kyllähän tuo sanakin ansaitsee tulla käytetyksi ainakin tuon viisi kertaa. ;)

Emmi kirjoitti...

Hih! Voiha pursotin, kun olisi ollut kiva olla mukana ja nähdä teitä ja kaikkia muitakin! Koitahan nyt lepää vaa muista syyä tasaseen ettei lähe taju! nimim. kokemusta on ;)

Aimo kirjoitti...

Pursottaa, se on oikeasti aika ihana sana. Sellainen pärisevä ja pehmeä, kuten kermavaahtokin. Lukumäärä nousi jo kahdeksaan. ;)


Emmi, harmi, kun ette päässeet, mutta mehän nähdään pian. :)

Susikairan akka kirjoitti...

Voisitko vaihtaa tämän ylimmän postauksen nyt uuteen... Näppäimistö lakkaa kohta toimimasta, kun kuolaan tuota kakkua ja noita lusikkaleipiä... Uuh:P

Aimo kirjoitti...

Hahaa, enpäs vaihdakaan ;)

Anu kirjoitti...

Kuola valuu täälläkin rinnuksille. Todella kaunis kakku!!! Pursotuksetkin ovat varsin mallikkaat - mitä nyt olet tuosta yhdestä kohdasta ihan selvälti nuolaissut. ;)