maanantai 27. heinäkuuta 2009

Sydämen muotoinen moka

Ostin kesälomareissulta kirjan. Tarkalleen ottaen kauhukirjojen kuninkaan Stephen Kingin pojan, Joe Hillin kauhukirjan Sydämen muotoinen rasia.

Olen lukenut kirjasta puolet ja minusta tuntuu, etten ihan vähään aikaan lue eteenpäin.

Ei, kirja ei ole huono. Se on varsin hyvin kirjoitettu ja mukaansatempaava - ainakin toistaiseksi.

Ongelma on siinä, että se on kauhua. Ongelma on siinä, että herään öisin kahden tunnin välein vessaan. Ongelma on siinä, että öiseen aikaan mielikuvitukseni laukkaa valtavaa vauhtia. Ongelma on siinä, että mieheni puku (ja kravatti) ovat matkalla pesulaan ja roikkuvat vaatekomeromme ovessa.


Kas, kirjassa kun päähenkilö ostaa huutokaupassa haamun, joka toimitetaan kuolleen miehen puvun mukana sydämen muotoisessa rasiassa. Eikä tämä haamu olekaan mikään kiva kaveri.

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

No vie nyt hyvä ihminen tuo puku jonnekin muualla roikkumaan. Kyllähän tuota säikkyisi yöllä herätessään ihan ilman sellaisen kirjan lukemistakin. Minä ainakin.

Susikairan akka kirjoitti...

Minä saan kauhuhepuleita mm. omista heilahtavista hiuksista, silmälasien sangoista. Saatika nyt sitten tuommoisista puvuista. Jääköön tästedes sydämenmalliset suklaarasitkin kauppaan, ties mitä niissä vaanii! XO

Sipulix kirjoitti...

Kiitos päivän nauruista! Mulla oli kerran kauhun paikka kun unohin pitkän takin kuistin ikkunan eteen ulos tuulettumaan ja yöllä sitten ohimennessä sen sieltä bongasin...taisin muistaakseni herättää koko talon :DDD

Aimo kirjoitti...

Anu, puku oli pakko viedä eteiseen yöksi. Nyt se on myös hiukan lähempänä pesulaa.

Akka, Spilux, näitä kummallisia säikähdyksiä saa aikaiseksi ihan arkisistakin jutuista, kun on oikea tunnelma ja tarpeeksi pimeää :)