keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Elämän pieniä nautintoja

Epäonnisen lääkärireissun jälkeen menin nauttimaan markkinahumusta kaupungille.

Nautinto oli tosin aluksi vähän hakusessa, sillä joka paikassa tuntui olevan ihan liikaa ihmisiä ja minua kiukutti neuvolan sählinki. Jokaisella pankkiautomaatilla oli järkyttävät jonot - kukaan muukaan ei tunnu kantavan käteistä mukanaan, mutta torilla jos missä sitä tarvitsee.

Sain kuitenkin käteistä ja myös torilta haluamani: porkkanoita, litran herneitä ja kolme litraa mansikoita. Ostin Ilta-Sanomat ja menin hiukan kauemmas torin hulinasta kirkon muurille lukemaan ja syömään lounaani eli herneet ja kaksi litraa mansikoita (kohtuus kaikessa).

Muita viimeaikaisia nautintoja: kirsikoita ja sänky, vesimeloni ja ristikko, nektariineja ja persikoita sekä mansikoita. Mansikoille vispasin kaveriksi vaniljakastiketta, mutta ne menevät harvinaisen hyvin ilmankin.

Minut on helppo pitää tyytyväisenä. Tarpeeksi hedelmiä ja marjoja, niin ei kuulu valitustakaan. Ellei sitten satu käymään niin, että syön itseni ihan ähkyyn.

Raskausaikana, etenkin viime aikoina, ähky on tullut ärsyttävän nopeasti ja pienestä. Siskoni lohdutti minua, että hänelle oli käynyt aivan samoin.

Siskoni oli kuulemma ihan viattomasti syönyt kokonaisen vesimelonin (heh heh) sillä seurauksella, että hänen miehensä oli pitänyt raahata häntä kainaloista pitkin olohuonetta, jotta mahaan olisi tullut tarpeeksi tilaa.

2 kommenttia:

--KATA-- kirjoitti...

Mulla on nyt päässäni kuva siskosi miehestä raahaamassa siskoasi pitkin lattiota vesimelonin takia :D
Tämä oli päivän paras juttu!

Anu kirjoitti...

Sukuvika siis tuo melonihimo =D