perjantai 17. heinäkuuta 2009

Kaupat tuli. Tällä kertaa ihan oikeasti.

Nyt on asunto myyty. Tai eilenhän sen jo myimme, kuuman ja hikisen päivän päätteeksi. Nyt olemme vähän aikaa melkein velattomia. Melkein velattomia siksi, että minulla on vielä opintolainaa ja miehen nimissä on autolainaa. Myyntivoitosta puolet hupeni välityspalkkioon ja luottokortteihin. No, onpahan sitten taas pelivaraa yllättäviä menoja varten.

Kiinteistövälittäjämme, todella mukava ja sydämellinen nainen, teki paljon työtä asuntomme myymisen eteen, joten hän on kyllä palkkionsa ansainnut. Silti ison summan maksaminen hirvitti. Olisiko sittenkin pitänyt myydä itse?

Kävimme katsomassa vuokrakämpän kakkosvaihtoehtoa, mutta se oli auttamattomasti liian pieni. Keskiviikkona tarkastamani asunto vaikuttaisi nyt parhaalta vaihtoehdolta, mutta siinä on edelleen kipukynnyksemme ylittävä vuokra. Sain kinuttua Avaralta vastausaikaa ensi viikkoon, mutta kohta alkaa olla aika tehdä peliliikkeitä.

Tästä asunnosta meidän on oltava ulkona 16. elokuuta mennessä. Siis neljän viikon päästä. Tosin olemme ensi viikon reissussa ja mies sen jälkeen viikot taas työreissussa aina elokuun loppuun asti. Peliliikkeille ei siis oikeastaan ole yhtään liikaa aikaa.

Onneksi huhtikuussa ottamani varaslähtö pakkaamisessa ei ole mennyt hukkaan. Nyt urakka vaan jatkuu hiukan hitaammalla tahdilla. Eilen pakkasin kaksi pahvilaatikkoa, toissapäivänä ja sitä edellisenä yhden. Eipähän ole tekemisestä pulaa, kun mies on työreissussa.

3 kommenttia:

Sipulix kirjoitti...

Wau, onnea kaupoista. Tsemp sinne muuttopuuhiin.!

Jani kirjoitti...

Mulla on lomaa ja paku mahdollisesti käytössä eli jos muuttoapua kaipaatte, niin soittoa vaan tulemaan!

Saara kirjoitti...

Onnea vielä kerran kaupoista! Meilläkin on muuttopäivä 16.8. eli toivotaan että olis viileä mutta ei sateinen päivä tuolloin...