perjantai 31. heinäkuuta 2009

Kiireinen viikko

Olen tällä viikolla hoitanut ainakin miljoona asiaa. Onneksi on ollut loma!

Alkuviikosta riensin hakemaan anoppia lentokentältä. Jonkinlainen kohtalo pitää olla pelissä, kun anoppi saapuu lennolla AY 666. Oli kuulemma ollut antoisa reissu - ensimmäinen ulkomaanmatka yli kymmeneen vuoteen. Niin sitä pitää!

Keskiviikkona käväisin Helsingissä. Nautin kuumasta kelistä (äidilläni olisi sanavalinnasta huomauttamista) sekä hyvästä shoppailu- ja lounasseurasta. Jäälaten kanssa nautittu Café Esplanadin turkinpippurimarenki oli muuten yllättävän makoisa. Suosittelen.

Hyvää lounasseuraa on ollut tällä viikolla tarjolla myös tiistaina ja torstaina. On ollut todella virkistävää nähdä kavereita.

Loppuviikosta automme pääsi huoltoon J. Hynyselle. Valitettavasti kyseessä ei ollut itse herra Kotiteollisuus, vaan ihan tavallinen autokorjaamon omistaja. Suurin toivein kävin kuitenkin auton viemässä huoltoon.

Ajamillamme kilometreillä pitäisi kyllä ihan vakavasti harkita diesel-peliä, jos en ihan väärin muista, oli mittarissa noin 130 000 kilometriä ostaessamme auton alkuvuodesta. Nyt kilometrejä on kertynyt 160 000.

Vuokrakämppäasiakin on saatu hoidettua tänään. Saamme avaimet uuteen asuntoon 14. elokuuta, joten tässä on hyvin aikaa pakata ja suunnitella muuttoa.

Tänään kävin myös kokeilemassa asahi-jumppaa puistossa. Olin jo keväällä bongannut jumpan eräästä tapahtumakalenterista ja lyllersin jumpalle ilmoitettuna ajankohtana. Ihmettelimme ohjaajan kanssa, ettei jumpan lähetessä siitä ollutkaan tapahtumasivuilla tarkempaa tietoa kuin päivämäärät ja nimi.


Kuvakaappaus täältä.

Kävikin sitten niin, että olin ainoa asahiin tutustuja, joten sain yksityisopetusta. Ohjaaja vielä huomioi mukavasti nykyisen tilani ja teimme minulle soveltuvia liikkeitä. Asahi vaikutti oikein mukavalta ja rauhalliselta lajilta. Täytyy pistää korvan taakse (onneksi asahissa ei tehty niin vaikeita liikkeitä).

Onneksi olen saanut hoidettua asioita hyvissä ajoin, sillä kesäloman viimeinen viikko on kohta lopuillaan. Maanantaina ja tiistaina olisi tarkoitus näyttää naamaa (ja mahaa, tietenkin) töissä, sitten alkaa äitiysloma. Hurjaa!

Ei kommentteja: