lauantai 4. heinäkuuta 2009

Koko elämän verran juhlia

Tämän kesän osalta on saatu kirjoittaa kalenteriin monet juhlat.

Takana on jo yhdet ristiäiset, ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset. Tänään ja ensi kuun lopussa on häät, viikon päästä miehen kummipojan rippijuhla. Jossain vaiheessa on myös edessä hautajaiset, sillä appiukon äiti kuoli eilen. Melkein siis koko juhlien kirjo yhdessä kesässä.

Tällä mekolla meinaan pärjätä hautajaisia lukuunottamatta loput kesän juhlat. Melko hyvä ostos siis. Vielä ei ole ollut ongelmia mahtua, mutta jos olen elokuun lopun häiden aikaan vielä yhtenä kappaleena, voi jo tehdä tiukkaa.


Ihastuin tähän mekkoon jo alkukeväästä Hennesillä ja ostin mekon ylioppilasjuhlia varten. Ajattelin ensin pelata varman päälle ja ottaa reilusti ison koon, mutta kokeiltuani mekkoa päädyin kokoon 38.

Koska mekko ei ole mammamallistosta, saattaa sen etuosa jossain vaiheessa vielä hilautua tarpeettoman korkealle. Sen riskin olen kuitenkin valmis ottamaan, sillä mekko on unelmankevyt ja laskeutuu kivasti. Ja A-linjaisen leikkauksen ansiosta se on ilahduttavasti kokoa 38 (ai niin, taisin jo sanoa sen).

5 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Kaunis olet!!!

Sipulix kirjoitti...

OI, ompa kaunis asu, ja kaunis nainen vaikka se neliö pikkasen peittäääkin ;D

Kyllä tuota helmaa kärsii vielä korottaa. Ja jos on miehiä uskominen niin hameen helma ei kuulemma voi koskaan olla liian lyhyt :D

Susikairan akka kirjoitti...

Hih, toinen vatsakas juhlija:)
Tosi kaunista katseltavaa!

Mitä ne sanoi siellä lääkärissä niistä paineista?

Holly kirjoitti...

Erittäin kaunis!

Aimo kirjoitti...

Kiitos kehuista! Minua ihan yllättävästi myös yritettiin iskeä häissä. Kaikenlaisia sitä on liikenteessä :)

SA, olin kommenttisi aikoihin kirjoittelemassa Paksuna-puolelle tuosta lääkärikäynnistä. Sain synninpäästön :)