tiistai 28. heinäkuuta 2009

Mökkitunnelmia

Viikko mökillä pohjoisessa meni nopeasti. Paljon lukemista: kauhua, jännäreitä sekä vatsalihakset kipeinä Niilo Pielisiä ja Baby Bluesia. Baby Blues oli suurina annoksina oikein mojova perhevalmennus - suosittelen. Pieliset taas, voi herran tähden, niistä kyllä riittää riemua. Pötkötimme sängyssä luimme sarjiksia ja nauroimme mahat kippurassa.

Söin mansikoita koko kesän verran. Ostimme yhteensä 20 kiloa mansikoita, jotka isäni kanssa perkasimme ja söimme. Pakastettavaksi ei jäänyt yhtään. This week, I ave been mostly eatin' strawberries (The Fast Show).

Lämmitimme melkein joka ilta saunan. Uskaltauduin löylyihin pitkän tauon jälkeen. Ja kyllä tekikin hyvää.

Uimaan en kyllä tohtinut mennä. Talviturkki on siis vielä heittämättä tältä (ja viime) kesältä.

Mies teki vauvan sängyn päälle asetettavan hoitotason, joka nyt odottelee täällä kotona viimeistä silausta ja ahkeraa käyttöä.

Hoitotasosta tuli hurjan hieno ja näppärä. Mies on kovin kätevä käsistään ja sai rouvansa kovin iloiseksi.

Iloa riitti myös mäyräkoirasta. Oli hauska seurata pennun intoilua mökkimaisemassa, mehiläisten (!) jahtaamista ja rapsutella koiraa telkkarin ääressä.

Vaan kuka voisi antaa selityksen tälle?

Koira iski vanhempieni autonrenkaiden kimppuun apinan raivolla. Jokainen rengas tuli järsittyä ja nuoltua.

Apinamaisen koiran raivolla ja tarmolla. Mistähän moinen käytös?

Ainakin renkainen järsiminen oli ilmeisen uuvuttavaa puuhaa. Lääh, lääh.

3 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Heh:D Mansikkaisia tunnelmia täälläkin! Nauratti tuo Baby Blues, kun vasta appiukko toi semmoisen paksun pokkariversion (pojille lukemiseksi!), ei ehkä ollut sitä silmäillyt itse:) Lisäksi kasapäin Viiviä ja Wagneria. Pojat jäi valitettavasti ilman lukemista, mutta äiti tykkää!

Susikairan akka kirjoitti...

Niin se jäi vielä sanomatta, että tuo hoitotasohan on tosi kätsy! Ja hieno! :)

Iirismaria kirjoitti...

Ihanaa mökkilomatunnelmaa. Ja koirat ovat mahtavia, niistä on ihan loputtomasti iloa. Ihan näen sieluni silmin miten pieni mäyris hyökkää raivolla renkaiden kimppuun, pentuna ne keksii kaikenlaista.