perjantai 31. heinäkuuta 2009

Mustat sukat

Ei, tarkoituksenani ei ole kirjoittaa parisuhteesta ja mustasukkaisuudesta, vaan tästä kamaluudesta:

Kuvassa olen jo onneksi puolivälissä urakkaani, korissa on paritetut sukat.

Sukkien lajittelu on vihonviimeistä puuhaa. Jos minulle on joskus (todella harvoin) hankalaa lajitella puhtaat pyykit kaappiin, on sukkien lajittelu ja paritus vielä hankalampaa.

Usein pistän miehen tähän puuhaan. Hän jaksaa tunnollisesti etsiä sukille niiden oikeat parit esimerkiksi telkkaria katsoessaan. Minulla palaa käämit mustien sukkien kanssa melko nopeasti.

Eikä sekään auta, että joissakin sukissa on tunnisteet, kuten esimerkiksi näissä viikonpäiväsukissa.


Niistä kun useimmiten löytyy juuri tällä tavalla yksi maanantai, yksi tiistai, kaksi erilaista keskiviikkoa, yksi perjantai sekä yksi sunnuntai.

7 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Tuota tuota.. Jos tuossa on vasta teidän mustat sukat niin miten paljon mahtaa olla muita värejä..? Anteeksi vaan uteliaisuuteni, mutta tuo tuli pakostikin mieleen ihan ensimmäisenä.
Olen luullut, että minulla on epänormaalin paljon sukkia, kun niitä on reilut 70 paria. Te taidatte pistää paremmaksi - siis pahemmaksi. =D

Ai niin, sukkien parituspuuha on minusta kivaa. Se on vähän niin kuin joku pulmapeli, jossa voi kuluttaa aikaa. Hullulla on halv...

Aimo kirjoitti...

Heh, meillä on itse asiassa hyvin vähän muun värisiä sukkia. Ehkä viidet lyhytvartiset valkoiset tai kuvioidut urheilusukat, yhdet samanlaiset harmaat ja yhdet punaiset sekä jalkapallosukat (ei löytynyt paria). Mustia tai ihan tummansinisiä sukkia on siis huomattavasti enemmän kuin muita, joten se tekee homman hiukan työläämmäksi :D

Rokkibööna kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa...
Sukkiin saa sellaisia nipsuja (vähän kuin "klemmareita")esim. tarjoustalosta..ne voi niputtaa jo pyykkikoppaan laitettassa, kestää pesukoneen & kuivausrummun =) Maksaa muutaman euron per pussi & pussissa 10kpl

Aimo kirjoitti...

No mutta, Rokkis! Miten menee? Pidätkö vielä blogia?

Supi-sukkapidikkeitä taisit tarkoittaa? Olen haaveillit niistä usein, pitäisi hankkia :)

Rokkibööna kirjoitti...

Hellou!
Juu pidänhän mä taas pitkän tauon jälkeen...Itseasiassa jopa 2 =) Toinen on hääblogi, jonka osoitteen lykkään tän viestin yhteyteen. Toinen on salasanan takana & jos haluat niin myös sinne pääset kyllä.

Aimo kirjoitti...

Oi ihanaa, onneksi olkoon! Laita ihmeessä :)

Anonyymi kirjoitti...

Sukat kannattaa parittaa silloin kun ne ottaa jalasta ja laittaa aina vain parillisia koneeseen. Kuivaamaan aina samaan pyykkipoikaan ja narulta ottaessa yhteen. Tiedän että on vaikiaa laittaa toisen jalkaan tiistain sukka ja toiseen perjantain, mutta se on yksi mahdollisuus. ;)
Yritän ostaa aina samanlaisia sukkia ja ehdottomasti ilman mitään tunnisteita. Silloin voi aina laittaa samanlaiset yhteen. Lisäksi tarvii heittää vain se rikkinäinen pois.