keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Olisiko se tässä?

Vuokrakämppämme, nimittäin.

Kävin katsomassa Avaran vuokra-asuntoa, joka oli tilava ja valoisa. Oli muuten mukava päästä katsomaan asuntoa ihan yksinäni, sain vain avaimet ja ajo-ohjeet Avaran toimistolta. Uudehkosta kämpästä löytyi kaikki, mitä toivoa saattaa sekä tarpeeksi tilaa sohvallemme. Ei paha. Paitsi tietenkin vuokra.

Mies on edelleen työreissussa, joten otin käynnille mukaan kameran, mutta kuvaamisesta ei tullut mitään. Oli unohtanut kameran akun kotiin latautumaan. Puhelimenkin akku oli loppumaisillaan, joten en viitsinyt tuhlata sitä kuvaamiseen.

Huomenna menemme mieheni kanssa katsomaan hiukan halvempaa ja pienempää Avaran asuntoa. Tässä kämpässä on kuitenkin hiukan vähemmän hyviä puolia. Asumisratkaisuna vuokraaminen on meille väliaikainen, joten mitä vähemmän maksamme vuokraa, sen parempi. Haluan kuitenkin kodin siksi vähäksikin aikaa, kun asumme vuokralla.

Puhelimen ja kameran akkujen lisäksi omat akut ovat hiukan vähissä. Päätä särkee ja viimesyksyinen niskavaiva nostaa taas päätään (pun intended). Lähden kuitenkin tästä vielä liikenteeseen hakemaan housuja perjantain hautajaisiin. Ainoat mustat mammahousuni ovat rentoa shortsimallia ja hameet taas lyhyttä trikoota. Ei ihan soveliasta hautajaispukeutumista, eihän.

Ei kommentteja: