keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Parisuhteellista

Miten muuten sitä kiinnittääkin niin eri asioihin huomiota.

Ehdin jo kertoa tuolla toisaalla, että katsoessamme Kätilöt-ohjelmaa, mies kiinnitti huomiota mm. synnytyssalin sähkörasioihin ja minä taas ihan muuhun. Onko kukaan muu muuten huomannut, miten monella ruotsalaiskätilöllä on jalassaan Crocsit? Uutisia katsoessamme mies taas kommentoi eduskunnassa tehtävän remontin työturvallisuutta, kun minä taas ihmettelen ravintolasalin käyttämistä istuntosalina.

Niin ja tämäkin vielä: Kun minä huhuilen työhuoneeseen linnoittautunutta miestä tyhjentämään astianpesukoneen, petaamaan sängyn tai tekemään jotain muuta yhtä mukavaa, ei hän ole kuulevinaankaan. Vaan auta armias, jos menen vaihtamaan urheilu-uutiset joksikin ihan oikeasti katsomisen arvoiseksi. Kyllä mies sen kuulee työhuoneeseensa.

"Et kai sä vaihtanut kanavaa?"
"Joo en, kyllä toi on edelleen juttu Alpo Suhosen uudesta seurasta. Siinä joukkueessa on näköjään kuningatar Raniakin."

3 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

hhheheheh....kiitos hyvästä jutusta! Kuningatar Raniakin...hheheheh

vilukissi kirjoitti...

hhheheheh....kiitos hyvästä jutusta! Kuningatar Raniakin...hheheheh

Anu kirjoitti...

Tuo on niiiiin totta! Eri ihmiset kiinnittävät aivan eri asioihin huomiota ohjelmissa. Yksi entinen miesystäväni mainitsi aina millä autolla kukakin elokuvissa ajaa. Hän tunnisti ne joskus jopa pelkistä sivupeileistä. Sähköjutut olivat myös hänen erikoisalaansa. Ihmettelin monesti miten hän pysyi jyvällä itse elokuvan juonesta, kun hän tarkkaili noita asioita niin kiihkolla.