tiistai 7. heinäkuuta 2009

Puuhaa

Kaikkea sitä ihminen kiusakseen keksii.

Asuntokuviot ovat vieläkin auki, mutta silti haluaisin jo tehdä tähän asuntoon jotain valmiiksi vauvaa varten. Saamme ensi viikolla eräältä työkaveriltani vauvalle sängyn, joten viimeistään silloin on sille raivattava tilaa.

Olen miettinyt uutta järjestystä pääni puhki ja alan olla hyvin lähellä ratkaisua. Hommaa tietenkin mutkistaa työhuoneen pahvilaatikkokaaos, jota ei kannata lähteä purkamaan ennen elokuuta. Asunnostamme tehdyn ostotarjouksen ehtona oli ostajaehdokkaan oman asunnon myynti 15.8. mennessä. Ellei parempia tarjouksia tule vastaan, odottelemme vielä viisi viikkoa.

Minun täytyy siis vielä hillitä itseni, olla avaamatta kirjalaatikoita, olla järjestelemättä kotia taas omanlaisekseen.

Sen verran kuitenkin olen jo ehtinyt tehdä, että järjestin vauvan tarvikkeet ja vaatteet kaappiin. Kyllästyin katselemaan äitiyspakkauksen laatikkoa vaatekaapin päällä, kun tiesin sen pursuavan vaatteita.

Nyt on vauvan vähäiset pikkuvaatteet järjestyksessä. Ylähyllyllä sukat ja ruokalaput ja sellaiset. Toisella hyllyllä t-paidat sekä pitkä- ja lyhythihaiset bodyt. Kolmannella hyllyllä pöksyt. Seuraavalla haalarit ja potkupuvut, sitten vaippoja ja viimeiseksi harsot ja lakanat. Aika paljon vie pikkukaveri tavaroineen tilaa.

Tämä tietenkin aiheutti sen, että minun vaatteitani joutui kaapista evakkoon. Näille vaatteille taas oli raivattava tilaa muualta. Raivaaminen taas saa aikaan sen, että jostain syystä ryhtyyy katsomaan kriittisellä silmällä kaikkien muiden kaappien järjestystä. Kas näin olemme aiheuttaneet aikamoisen kaaoksen.

Lisäksi täytyy todeta, että minulla on aivan liikaa vaatteita.

1 kommentti:

Anu kirjoitti...

Voi kamala!!! Enpä ole moista kaaosta nähnyt muualla kuin Sillä Siisti -ohjelmassa. ;)