lauantai 1. elokuuta 2009

Hermot menee ja lamput palaa

Kylppärimme valaisin on ollut kova kuluttamaan halogeenilamppuja. Sellaisia, joiden pitäisi kestää ihan hyvän aikaa.

Kun valaisimesta paloi taas kerran toinen lamppu juuri tehtyämme kaupat asunnosta, päätin vaihtavani lampun viimeistä kertaa. Olin itse asiassa aika iloinen, ettei minun tarvitsisi enää vaihtaa lamppua tuohon valaisimeen. Ikinä. Koskaan.

Vaan enpä tänään lamppua vaihtaessani tiennyt joutuvani pulaan. Liriin. Nesteeseen.

Kiersin lasikupua, kuten niin jumalattoman monta kertaa aikaisemmin. Tällä kertaa se vaan irtosi pelkästä kosketuksesta.


Lasikuvun kierteet olivat jälleen kerran menneet rikki.

Ai miten niin jälleen kerran? No siten niin, että valaisin on jo kertaalleen vaihdettu uuteen, koska siinä meni molemmat lasikuvut rikki. No niin, lapset, kuka osaa tavata sanan suunnitteluvirhe? Entäpä miten sujuu huutava vääryys?


Kiviäkin kiinnostaa lähteä ostamaan uutta [tähän valikoima kirosanoja] valaisinta, mutta pakkohan se on, kun kämppä on myyty ja valaisin kuuluu kauppaan.

Tämä (pölyinen) pötkylä kädessäni kirosin Kodin Terran alimpaan helvettiin.


Saatan ehkä mahdollisesti käydä ihan livenä paikalla. Lehdet uutisoivat vierailustani otsikolla "Hormonimyrsky rautakaupassa". En todellakaan ole zen.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

:)) !!!!!! Oli taas monta hyvää postausta!

Sipulix kirjoitti...

Hih, en ole päässy vähään aikaan lukemaan postauksia ja sulla oli nyt kyllä huvitusta ihan kunnolla. Naama virneessä täällä yritän mennä nukkumaan :DDD