maanantai 24. elokuuta 2009

Hyllytysprojekti saatu päätökseen

En malttanut enää katsoa pahvilaatikoita hetkeäkään, joten ryhdyin eilen hyllyttämään kirjoja kirjahyllyyn.


Ehdin muutamaan kertaan vaipua epätoivoon. Miten kaikki kirjat ovat mahtuneet aikaisemmin hyllyihin?

Olo oli välillä aika kamala. Supistelu hiukan villiintyi kurotellessani ja kumarrellessani. (Olo on muutenkin kamala, sillä uuteen keittiöön ei mahdu koriste-esineitä ei sitten ollenkaan. Aika paljon olen joutunut siirtämään muualle, kuten alapuolen kuvan rakkaat esineet ja suunnattoman määrän lasitölkkejä.)


Ja välillä piti leipoa korvapuusteja. Jännä juttu, että onnistuin tällä uudella tavallisella uunilla paremmin kuin kiertoilmauunillani, jolla ehdin treenata sentään yli kolme vuotta.


Puustit maistuivat miehelle ja hänen työkaverilleenkin, molemmat vetivät naamariin kaksi pullaa ja jatkoivat sitten tietokoneen parissa. Miehen työkaveri oli meillä koko eilisen päivän hoitamassa tietokonetta kuntoon. Kaikki tämä kahden pullan voimalla. Tein ruoaksi pastaa ja jauhelihakastiketta, mutta työkaverille ei uponnut. Söimme sitten miehen kanssa keskenämme. Olin kyllä hiukan ihmeissäni, miten kukaan jaksaa päivän ilman lämmintä ruokaa?


Nyt kuitenkin kaikki kirjat ovat hyllyssä. Tai no. Kaikki ja kaikki. Miehen harrastekirjat on eristetty työhuoneeseen ja satukirjat kirjahyllyn viereen lattialle. Osa kirjoista lepää vaakatasossa, sillä tila loppui auttamattomasti kesken. Eikä aakkostuskaan ole ihan viimeisen päälle. Mutta eipä ole pahvilaatikoita!

3 kommenttia:

Susikairan akka kirjoitti...

Alkaa vaikuttaa siltä, että teidän pieni syntyy iiihan kohta:) Pullia yms. viimeisiä pesänrakennustouhuja!

Mulla varmaan ne tulostimenvärit meni tuhoisin seurauksin aivoihin asti aamulla, kun luin tuota "Puustit maistuivat miehelle" -kohtaa ja mietin, että miltä maistuu miehenmakuiset korvapuustit? Puhumattakaan siitä, että ne maistuivat myös hänen työkaverilleen...

Holly kirjoitti...

No just! Kirjahyllyn täyttö on oikein sopivaa synnytyksen käynnistyshommaa. Miten olisi vielä ikkunoiden pesu siihen päälle? Minulla käynnistyi sillä.

Pullat ovat komeita ja niin säntillisen näköisiä.

Aimo kirjoitti...

Hmmm, täällä kyllä pitäisi pestä ikkunat, mutta edellinen asukas ei jättänyt avainta.

Miehelle maistuvat puustit, tulee ihan mieleen se vitsi: Maistuu Miedolle ;)