perjantai 28. elokuuta 2009

Kuva-arvoitus

Mikä tämä on?


Niin. Se on maha. Huomionarvoista kuvassa ei suinkaan ole marjapuuronvärinen neuletakkini, vaan se, ettei jalkojani näy. Olen pelkkää mahaa, kun laskettuun aikaan on jäljellä 12 päivää.Mies on taas takaisin työreissultaan, joten kävimme eilen hakemassa uuden automme ja autokauppiaskin kehaisi mahastani "onpas se komea".

Niin. Uusi auto. Uusi auto on luonnollisestikin käytetty, mutta meille uusi. Viikko sitten kohtasimme karun totuuden, kun haimme rattaat. Eihän ne sedaniin mahtuneet, ei sitten ollenkaan, kun mukana pitää yleensä olla miehen työtavarat tai sitten reissun päällä kilokaupalla meidän (ja vauvan) tavaroita. Ja turvaistuimenkin kanssa oli vähän niin ja näin.

Piipahdimme ihan varovaisesti autokaupassa ja kohdalle sattuikin auto, jollaisesta olimme puhuneet: farmari, kohtuullisesti ajettu, diesel ja automaatti. Siis juuri sellainen, jonka autokauppiaat kehuvat menevän nyt kuin kuumille kiville. Ennen kuin arvasimmekaan, oli kaupat tehty ja vanha autokin meni vaihdossa sutjakasti.

Tervetuloa perhe-elämä, meillä on nyt farmariauto. Pelottavaa.

4 kommenttia:

emmi kirjoitti...

ihkuu! :)

Aimo kirjoitti...

Farmari vai maha? Meillä muuten ikävöidään punaista paholaista - oli kuulemma paras auto koskaan ikinä. Miehet!

Emmi kirjoitti...

molemmat! mä voin kuvitlla sen ikävän. Luulen, että janilla oli pitkään ikävä sitä mennyttä punaista nissania, silloin vuosia sitten..

Holly kirjoitti...

Minusta sinä näytät kyllä hyvin sorjalta. Ottaen ainakin huomioon millainen jättipallo itse olin aikoinani. Pullahdin jo viidennellä kuukaudella - oli kuulemma paljon lapsivettä. Sitä yritin aina muillekin selittää.

Jännitys siis kasvaa päivä päivältä. 17.9. olisi myös hyvä päivä syntyä, jos menee vähän pitkäksi.