keskiviikko 19. elokuuta 2009

Laiskotuttaa

Innostuin eilen purkamaan kirjoja pahvilaatikoista (olen muuten alkanut vihata tuota sanaa). Pääsin jo hyvää vauhtiin, mutta päätin sitten jättää hommaa vielä muillekin illoille.

Mies on edelleen viikot työreissussa, joten minulla on pitkät illat aikaa puuhastella täällä yksinäni. Tänään olen hyllyttämisen sijasta laittanut tauluja seinälle. Taas yksi askel lähempänä kotia.

En jaksanut kaivaa kameraa kassistani, joten nappasin kuvan kannettavan kameralla.

Jaksamisesta onkin tänään ollut vähän pulaa. Saamani verenpainelääkitys vetää olon vähän veteläksi. Olin koko aamupäivän ihan kuutamolla. Mukava lounaskin ystävän kanssa meni vähän ohi, kun sinnittelin pöhköä oloa vastaan.

Nyt suuntaan sohvan kulmapaikalle, joka muuten on koko sohvan paras paikka ja taistelemme miehen kanssa siitä alituiseen. Edes yksi hyvä puoli yksinäisissä illoissa, kun ei tarvitse kinastella sohvapaikasta. Saan ihan yksinäni vallata huippupaikan ja katsoa digiboksille tallentamiani ohjelmia.

1 kommentti:

Minz kirjoitti...

Eihän tuo nyt laiskalta kuullosta, kun saa purettua kirjoja esiin ja laitella taulujakin seinille - sitten on jo ihan ansainnutkin löhöilyt sohvan parhaassa paikassa! =oD