tiistai 11. elokuuta 2009

Mustikkapiirakkaa ja muuttolaatikoita

Tein aamulla mustikkapiirakkaa tällä ohjeella. Vähän erilainen mustikkapiirakka, jonka pohjaan tulee tuoretta minttua ja täytteeseen limeä.

Tässä pohja on ollut tunnin vetäytymässä jääkaapissa. Eikö olekin ihana näky?

Ja tämä ihanuus. Litra mustikoita.

Kivan keittiömme lisäksi tuota vihreää laattaa tulee ikävä. Vihreä laatta muuten kuulostaa aivan minttuliköörioksennukselta. Hyi olkoon.

Piirakka ei onneksi ollut ollenkaan "hyi olkoon". Olisi ollut liian vaarallista jäädä kotiin kaksin piirakan (ja muuttolaatikoiden) kanssa, joten vein sen työkavereille. Kehuivat kovasti ja täytyy itsekin sanoa, että piirakka oli todella hyvää.

Olen tänään taas pakannut oikein urakalla. Aamulla tosin supisti niin voimakkaasti, että jouduin pötköttämään kyljelläni sohvalla. Onneksi Blogilistalla oli paljon päivittyneitä suosikkeja.

Muuttolaatikkokasa sen kun kasvaa, mutta silti tuntuu, että tavaraa on vielä ihan hillittömät määrät. Vaikka keittiötä tuleekin ikävä, minusta tuntuu, etten taida jäädä kaipaamaan asuntoamme kovinkaan paljon. Se haikeus, joka joskus keväällä oli, on rapissut kasvavan muuttolaatikkolabyrintin myötä. Tällä hetkellä olen jopa innoissani uudesta asunnosta ja odotan innolla pääseväni vihdoin purkamaan muuttolaatikot.

Nyt otan loppuillan iisisti Himoshoppaajan salaisten tunnustusten parissa.

3 kommenttia:

Ofelia kirjoitti...

Oijoi, tuo mustikkapiirakka vaikuttaa vähän liiankin hyvältä. Mutta energiaa metsään lähtöön ja leipomiseen ei taida nyt olla. :( (Nimimerkki "Kaksi päivää töissä loman jälkeen ja lähinnä kuollut")

Anu kirjoitti...

Ei, tuo taikina klöntti ei todellakaan ole ihana näky. Se näyttää mätänevältä homejuustolta. YÖK! Uskon kyllä sen, että valmis piirakka on ollut suussasulava.
Vihreä laatta= minttuliköörioksennus oli loistava mielleyhtymä. Hih!

vilukissi kirjoitti...

Olipas mukavan erikoisen näköinen piirakka! Ei heti olisi hoksannut syötäväksi, heh. Sulla energiaa piisaa!