perjantai 14. elokuuta 2009

Muutettu on

Edessä on ensimmäinen yö uudessa kodissa.

Sängyssä on puhtaat lakanat, (pieni) osa pahvilaatikoista on purettu ja ensimmäiset löylyt heitetty saunassa. Nettikin toimii. Ah, autuutta!

Olisin kuvitellut, että tuntuisi haikeammalta. Olisin kuvitellut, että vanhaa asuntoa olisi ikävä.

Tänään seistessäni puolityhjässä entisessä asunnossamme, jossa oli aivan kamala määrä pölyä (täytyy varmaan laittaa siivousfirma vaihtoon, ai, se firma olinkin minä itse), ei minulla kuitenkaan ollut ikävä - ei sitten yhtään.

Tähän mennessä olen kaivannut vain asiaa vanhasta asunnostamme: isoa keittiötä. Tähän uuteen ei mahdu astioita läheskään samalla tavalla, vaikka asunnossa onkin muuta kaappitilaa runsain mitoin. Täytyy varmaan katsoa astiavalikoimaa kriittisellä silmällä ja heivata tarpeettomat eteenpäin.

Nyt en kuitenkaan ajattele astioita enkä vaatekaappeja, vaan meinaan ottaa hyvän asennon (se ei muuten olekaan ihan helppo juttu), lukea pari sivua kirjaa ja käydä nukkumaan. Veikkaan, ettei unta tarvitse houkutella.

3 kommenttia:

Holly kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Osta kotiuduttuasi jokin kiva vanha astiakaappi, jos huusholliin mahtuu...

Sipulix kirjoitti...

Onnea uuteen kotini. Siitä se lähtee :) laatikoiden purkaminen ;D

Stansta kirjoitti...

O N N E A uuteen kotiin!!! ♪♫♪♫..!

Ja anteeksi kun minua ei ole aikoihin täällä näkynyt! Teillä on ilmeiseti muutto sujunut hyvin? Samoin vauvailu? (mä ihastelin juuri muutama tunti sitten pikkuveljeni 4 viikon ikäistä poikaa, pusnam!)
Palaan paremmalla ajalla lukemaan - meillä vietetään nyt harvinaista yhteistä vapaailtaa kunhan nuo yleisurheilukisat loppuvat... (plaah noille kisoille)
Kaikkea hyvää!!! :)