sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Kauhunhetkiä kaukosäädin kädessä

Tassuttelin aamulla mini-ihminen kainalossani sohvalle syöttöpuuhiin. Laitoin telkkarin päälle, sitten digiboksin. Vaan eipä näkynytkään mitään. Koje väitti kaikkien kanavien olevan salattuja.

Laite pois päältä ja takaisin päälle. Sama vika. Hätä ei ole tämän näköinen (vaan punainen ja pyöreä), ajattelin. Onhan vielä tallenteet olemassa. Valitsin listasta tuoreimman jakson Bonesia (aah), mutta eipä sekään näkynyt. Yksikään tallennettu ohjelma ei näkynyt. Mitämitämitä?

Yhdyssanavirheen löytäjälle kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.

Boksissa on pitkältä ajalta jaksoja sarjoista, joita olen seurannut piiiitkään ja toisista, joita en ole edes aloittanut (sattuneesta syystä). Paniikki. Ihan äskettäin olin ajatellut, kuinka hyvä onkaan, ettei digiboksimme ole kertaakaan seonnut ja kadottanut kaikkia tallenteita.

Mies nukkui (!) vielä, joten hänestäkään ei ollut apua. Boksi kiinni taas kerran ja sitten uudelleen päälle. Tällä kertaa boksi väitti, ettei millään kanavalla ole signaalia. Jostain syystä tämä oli mielestäni jo parannus edelliseen.

Kokeilin vanhinta tallennetta (Kauriinmetsästäjä) ja se lähti pyörimään. Huh helpotusta, sohvan imetyshetket oli jälleen pelastettu. Ei, en imetä sohvaa. Imetyshetket sohvalla oli jälleen pelastettu.

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Buahahahaha... Sain hirveen naurukohtauksen lukiessani tuon sohvan imetysjutun. Vedet valuu silmistä vieläkin.

Aimo kirjoitti...

Huomaan etten ole välillä ihan terävimmilläni kirjoittaessani ;)

Tiina kirjoitti...

Tallenne lista. Kiitos. :)

Aimo kirjoitti...

Onneksi olkoon :)