maanantai 12. lokakuuta 2009

Akkuja lataamassa - tai sitten ei

Olemme vieneet lapsosen pohjoisemmaksi kuin koskaan. Tänä yönä kupeittemme hedelmä kiikuttelee uneen isoisoisoisäni vuonna 1922 rakentamassa kehdossa. Siis toivottavasti kiikuttelee, sillä lapsella uni oli matkakumppanina suurimman osan matkasta Lahden ja Haapaveden välillä.

Tarkoituksenamme on viihtyä mökillä torstaihin saakka ja latailla akkujamme. Meinaan itse olosuhteiden pakosta kärvistellä koko ajan ilman puhelinta. Ai miksikö? No siksi, että mies oli vastuussa akkulatureiden pakkaamisesta ja kyllähän sen tietää, mitä tapahtuu, kun laittaa miehen asialle.

Uuden puhelimen juuri hankkineena, tiedän tasan yhden hyvän syyn hankkia nokialaisen, kuten kaikki muutkin. Sony Ericssonin lataaminen nokialaisella ei vaan onnistu. Huokaus.

5 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Eikä onnistu Samsungin lataaminen nokialaisella. Ihmeen hyvin olen onnistunut kuitenkin aina ottamaan oman laturini mukaan.

Sipulix kirjoitti...

Mukavaa mökkeilyä sinne! Muutama hetki ilman puhelinta tekee vain hyvää! Nauti siitä!

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan koet vieroitusoireitakin! Itseltäni jäin puhelin töihin holviin yhdeksi yöksi...olin kuin puolialasti kulkeva ihminen koko illan ... vaikken edes ole paljoa kotona puhelimessa, mutta olipas vaan outo kokemus. Miten siellä yöt menevät vauvelin kanssa?

Holly kirjoitti...

Ne miehet... :) Can't live with them jne.

Aimo kirjoitti...

Akut on ladattu, jopa puhelimista, kun tulimme illansuussa kotiin. Vauva nukkui reissussa hyvin. Seinän takana nukkuneet vanhempani olivat joka aamu yhtä hämmästyneitä, etteivät olleet kuulleet inahdustakaan.