perjantai 23. lokakuuta 2009

Hai pakkaa ja marsu lentää

Haipakkaa. Hai pakkaa. Heh heh.

Ihan vakavissaan pitää kiirettä. On vähän haipakkaa.

Sunnuntaina on käyttöä vuonna 1945 tehdylle mekolle, kun poikanen kastetaan.Tässä mekossa on kastettu äitini, molemmat siskoni, minut, siskojeni lapset ja pian myös poikamme.

Kastepapiksi saimme entisen uskonnonopettajani. Hieman oli omituinen tunne jutella kasteesta hänen kanssaan. Ei vähiten siksi, että jatkuvasti teki mieli sanoa asioiden olevan tuttuja oppitunneilta. Onnistuin kuitenkin olemaan ajattelematta sitä kertaa, kun tämä opettaja hermostui meihin hiukan villeihin koululaisiin ja heittäytyi selälleen pulpetille ja viskasi jalat ilmaan.

Lauantaina on myös perhejuhlat tiedossa, siskonpojan synttärikekkerit. Lahjatoive kumpusi tuoreesta elokuvakokemuksesta, joten seisoin keskiviikkona lelukaupassa ja soitin ehkä kummallisimman puhelun ikinä.

"Oliko se lentomarsu?" "Joo, oli."
 
Pakettiin siis löysi tiensä lentoagenttimarsu. Kaikkea sitä. Paketoinnista voi muuten olla sitten montaa mieltä. Itse en ole kovinkaan ylpeä.


1 kommentti:

Sipulix kirjoitti...

Mahtava kastemekko! Meilläkin on samanmoinen, isäni äidin tekemä, vuodelta 1949, siinä on kymmemenet nimikirjaimet aplikoituna.

Hiuspehkokaan ei ole hullumpi. On nähty mustempiakin :D