perjantai 30. lokakuuta 2009

Kaksi kuukautta

Sisu täytti tänään kaksi kuukautta. Sanomattakin lienee selvää, että aika on mennyt aivan uskomattoman nopeasti, onneksi ei kuitenkaan liian nopeasti.

Ostin muuten ihan itse itselleni kukkia. Kymmenen ruusua kumpaakin kuukautta kohden. Tällä menolla olemme puolen vuoden ikään mennessä konkurssissa.


 
Aamulla sängyssämme hymyileväinen ja villisti jalkojaan ja käsiään heilutteleva poikanen on jo aika kaukana siitä vastasyntyneestä rääpäleestä.

Pieni Sisu ei äkkiä olekaan niin kauhean pieni. Pituutta on tullut kohisemalla ja Sisu on myös pyöristynyt kauttaaltaan. Todella nopeasti jäivät pieneksi 56-senttisen vaatteet, nyt 62-senttisen paidat ovat pinkeitä ja kapoisimpia malleja saa ihan toden teolla venyttää saadakseen nepparit kiinni. Suosiolla siirrymme hiljalleen 68-senttisiin, niin on kaikilla hauskempaa.Hauskaa on kyllä riittänyt. Sisu hymyilee paljon ja juttelee koko ajan enemmän. Poika naksuttelee, hykertelee ja kujertelee erityisesti (isänsä tekemällä) hoitopöydällä ja vaipanvaihdot ovatkin useimmiten päivän parhaita hetkiä. Reippaasti tulee ainakin sekä "höö" että "hyy", jälkimmäinen tätinsä kunniaksi.

Minun kunniakseni pojan peräpää pörisee kuin aikamiehillä konsanaan.

Tämä on oikeastaan todella ihanaa.

(Ainoastaan Sisun törkeän pitkät, tuuheat ja kaarevat silmäripset herättävät minussa katkeruutta. Miksei minullakin voisi olla samanlaisia? Häh?)

4 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Ihana nimi! Minulla on tyttärenpoika, joka on Pyry. Ajattelin josko vaikka sitten seuraava olisi Sisu ...Nomen est omen, nimi on enne, ainakin Pyryn kohdalla lauseen merkitys pitää paikkansa. Varmaan Sisunkin!Tyttäreni sanoikin jo, ettei koskaan uskalla laittaa seuraavan nimeksi Myrskyä...

vilukissi kirjoitti...

En huomannut sanoa, etto oli Erittäin Ihana Kastemalja!

Minz kirjoitti...

Voi jukra! Täällähän on tullut perheenlisäystä! Onneksi olkoon! Näin olen myöhässä, kun ei ole ollut oikein surffailuaikaa. Iiiihana killittelijä! Minäkin muuten pojan pienenä ollessa ihmettelin niitä pitkiä ja tuuheita ripsiä - eikös ne kuuluisi olla tytöillä? Hih! Sisu on oikein ihana nimi!

Aimo kirjoitti...

Vilukissi, miten sattuikin! Pyry on aika vahva ehdotus seuraavan poikalapsosen nimeksi.

Minz, kiitos!