perjantai 2. lokakuuta 2009

Syksy

Syksy on vuodenajoista ehdoton suosikkini. Tähän asti syksy onkin ollut mitä parhain.

Olen useasti napannut poikasen vaunuhin ja lähtenyt hoitamaan asioita. Neuvolaan on sopiva kävelymatka, samoin lähikaupoille ja marketteihin, keskustaan kävelee noin puoli tuntia.Raitis ilma tekee uskomattoman hyvää ja lenkin aikana on mukava bongailla vaikka mitä. Ihmeellisesti kunnon ulkoilu auttaa jaksamaan vähentyneiden yöunien aiheuttaman väsymyksen.

Sunnuntaina olisi tarkoitus tehdä iltapäivälenkki asuntonäytölle. Pariin kuukauteen emme olekaan taloja käyneet katsomassa. Ehkä se on syytä taas aloittaa ennen kuin kiinnymme liikaa tähän asuntoon. Uusi muutto ei tosin innostaisi ei sitten yhtään.Vaunut ovat muuten osoittautuneet hyväksi hankinnaksi. Ne ovat tarpeeksi tukevat ja tilavat, mutta silti kevyet käsitellä. Toivottavasti myös talvella voi painaa yhtä tiuhaan lenkillä.

5 kommenttia:

Holly kirjoitti...

Nythän on ollutkin lämpimin syyskuu 50 vuoteen, joten kelpaa ulkoilla! Ja missä on Kärkkäinen?? Luulin, että asut Espoossa, mutta onko se Pohjois-Pohjanmaan Kärkkäinen tullut sinnekin?

Minz kirjoitti...

Hienot kelit nyt on syksyksi ollutkin. Yleensä en tästä märästä, kuraisesta ja pimeästä ajanjaksosta tykkää yhtään. Vaikka värit päivisin auringonpaisteessa valloittavatkin. Talvivaunuissa on hyvä olla leveät, lumeen uppoamattomat renkaat - siten pystyy nauttimaan kävelylenkeistä talvellakin. Tullut kokeiltua sellaisilla vaunuilla, joiden renkaisiin jäi lumi kiinni ja kohta eivät pyörineet lainkaan. Huh! Se ei ollut kivaa. Mutta useinko nykyään sitä lunta enää on muutenkaan? Reipasta syksyaikaa! =oD

Sipulix kirjoitti...

No mukava kun olet syksyihminen, jaksaa paremmin yösyötöt ja muut valvomiset. Hienot vaunut :) Mukavaa sunnuntaita sinne!
t. kesätyttö

Aimo kirjoitti...

Holly, Päijät-Hämeeseen olen ajautunut jo kohta kymmenen vuotta sitten :) Sekä Lahden että Ylivieskan Kärkkäisellä tulee käytyä.

Minz, näissä rattaissa on aika muhkea renkaat - pitäisi purra lumeenkin. Hyviä syyslenkkejä.

Sipulix, ainakin tähän mennessä on tuntunut ihan hyvältä nämä yösyötöt, vaikka luonnollisesti väsyttääkin. Pieni apinainen on niin suloinen öisin(kin). Mukavaa sunnuntaita!

Holly kirjoitti...

Ajoin tänään Heinolan ohi ja huomasin Kärkkäisen mainoksen. Soitti kelloa ja ajattelin sinua :).