keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Ei kahta ilman kolmatta

Terkkuja Kalmarista. 

Hiukan hihitytti hytissä Helsingin satamassa, kun kulutettiin laivan lähdön viivästyvän teknisten ongelmien takia. Ei siis tosiaankaan kahta laivapulmaa ilman kolmatta. Sekä Siljan että Viking Linen tuoreet ongelmat oli kyllä hyvinkin tuoreessa muistissa. Onneksi ei ollut mitään ihmeellistä ja pääsimme matkaan 1,5 tuntia aikataulusta jäljessä.

Laivalla tein tehoiskun ja tax free -ostoksia kertyi heti 80 euron edestä. Kaikki tosin meni lastenvaatteisiin. Kuka nyt olisi voinut vastustaa esimerkiksi tällaista?Älskling.

Laiva muuten oli viikonpäivän takia oikea eläkeläisten erikoinen. Eläkeläisten ja risteilyisäntä toimineen BB-Andreaksen.

Tukholmaan saavuimme vain tunnin myöhässä, vaikka tekniset ongelmat ja yöllinen kyntäminen (siis laiva kynti merta) antoi aihetta epäillä reilumpaa aikataulun pettämistä. Tukholmassa pysähdyimme kuitenkin vain puhallusratsian ja kahvitauon ajaksi, ja ajaa posotimme tänne Kalmariin.

Totesimme ajomatkan aikana, että on kuin olisi ulkomailla. Kun on niin paljon näitä erikoiskauppojakin matkan varrella.Kuten Jysk, Giganten, ONOFF ja InterSport.
Ja K-rauta.

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

älskning <3 suloista!