maanantai 30. marraskuuta 2009

Kotona jälleen

Vähältä piti, ettemme olisi vieläkin Tukholmassa. Olimme myöhästyä lautasta, vaikka lähdimme satamaan kaksi tuntia ennen laivan lähtöä. Sumu, tietyöt, sunnuntainen (!) liikenneruuhka ja navigaattorin sekoilu saivat aikaan sen, että olimme check-inissä 28 minuuttia ennen laivan lähtöä. Ehkä vähän turhan kuumottavaa.

Ehdimme kuin ehdimmekin laivaan ja olimme Helsingissä aivan ajallaan. Kotona olemme ehtineet olla niin kauan, että laukut on purettu, pyykit pesty sekä tuliaiset ja ostokset järjestyksessä. Anoppikin kävi katsomassa matkakuvat ja toteamassa Sisun kasvaneen viikossa huimasti.

Kaikin puolin matka oli onnistunut ja kivaa vaihtelua arkeen. On kuitenkin ihana olla taas kotona, harjata hampaat sähköhammasharjalla (laiskuus iski ja otin matkaan tavallisen), vaihtaa Sisun vaipat omalla hoitopöydällä (alaselkäni on aivan tulessa kumartelusta sängyn päällä), käydä saunassa ja nukkua omassa sängyssä.Matkan tappioiksi luetaan höyläni, joka katosi mystisesti sekä Sisun Bebanthen-tuubi, joka putosi kungsgatanilaisen ravintolan vessaan enkä muistanut ottaa sitä mukaani.

Kokemuksien lisäksi mukaan tarttui mm. vino pino vaatteita (Sisulle), vyö ja muutama paita (miehelle) sekä Ole Henriksen -tuotteita (minulle).

Ei kuulosta paljolta, mutta silti takakontti näytti kotiparkkiksella tältä.Niin. Ostimme Ruotsista vaippoja. Satuin törmäämään hotellin lähellä sijainneessa ICAssa huipputarjoukseen. Miehen mielestä olin vähän pöhkö.

2 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Minäkään en niin kiireestä reissuilla tykkää. Mieluummin etuajassa kuin viime tipassa, vaikkei se odottelukaan kyllä mieltä ylennä. Ja hyvä havaita, etten minä ole ainut, joka on kantanut vaippapakkausta Ruotsista kotio. Hih!

Sipulix kirjoitti...

:D meillä kävi kesällä ihan samalla tavalla...pyörittiin vaan ympyrää ja hikoiltiin...mutta mekin ehdittiin. Juuri ja juuri.