tiistai 3. marraskuuta 2009

Nykyaikaa

Aika tehokasta toimintaa.

Sisu sai BR-Lelut -korttinsa ennen Kela-korttia.Oikeastaan aika pelottavaa.

Teinkö ihan oikein myydessäni lapseni muutaman euron alennuksen ja halvempien paristojen takia lelukaupan markkinointilistoille? Aavistuksen verran kun on jo ärsyttänyt kotiin tulevat ruokakaupan lapsikerhon ja vaippafirman mainokset.

Itse asiassa vaippafirma lähestyi meitä jo synnärillä, kun saimme mukaan mukavan pienen korruptiopakkauksen kaikkea jännää, kuten lelu, vaippanäytteitä (ylläri), vauvahierontaohje, vaihtoalustanäyte. Ihan kiva juttu sinänsä, mutta silti siinä oli vähän tuputtamisen makua. Vai miltä tuntuu vauvahierontaohje, joka päättyy näin: "Jälkeenpäin voit vielä pukea lapsellle pehmeän ja hyvältä tuntuvan ... -vaipan, joka istuu täydellisesti. Näin lapsesi saa vielä yhden miellyttävän kokemuksen."

Pakkauksen mukana oli mahdollisuus liittyä vaippafirman kerhoon, mutta en liittynyt siihen. Vaan markkinointimiespä tietää kaiken: viime viikolla tuli suoramarkkinointikirjeen muodossa kutsu kerhoon. En edelleenkään liittynyt, vaikka olisi mahdollista saada (lue: kerätä ostamalla firman vaippoja) kaikkea kivaa krääsää. Mitäpä niilläkin tekisi?

Tänään taas putkahti postiluukusta erän firman ilmaisnäyte vauvan pyllypyyhkeistä.


Eikä oikeastaan pitäisi ihmetyttää, miten ruokakaupan lapsikerho niin kovin sattuvasti osasikaan lähestyä meitä tuoreita vanhempia.

Kaiken ne tietää.

2 kommenttia:

mannasaria kirjoitti...

Ah, se Kassi :D Mäkin pohdiskelin synnärillä että on tää hiukan kyseenalainen viesti antaa vastasyntyneelle kassillinen kertakäyttökamaa... Mutta toisaalta sitten, mä olen ihan lahjafani, siis helposti lahjottavissa :D joten toisaalta tuollainen oli niin kiva saada, ja se lelu siinä kassissa on ollut tosi hyvä. Ihana tuo pullapostaus :D

Minz kirjoitti...

Mä tykkään enempi noista näytejutuista ja lahjoista kuin pelkistä paperimainoksista. Nämä viimeksimainitut kun pakkaavat muutenkin menemään takansytykkeiksi sellaisinaan - avaamattomina...