maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulua ja joulueleganssia

Täytyyhän pojalla kravatti olla.Tässä tosin ollaan kotona aamiaispöydässä, siksi tuo kanelisokerikin on päässyt kuvaan. Kravatti oli vielä tässä vaiheessa kuolaton ja salaattikastikkeeton (huono äiti tiputti kastiketta pojan päälle, tsk, tsk). 

Kunnon muotiblogi listaisi vaatteiden koot ja merkit, mutta onneksi tämä blogi ei ole muotiblogi. Kunnon blogista nyt puhumattakaan.


Tämän kuvan otti Waari. 

Joulu meni oikein mukavasti, mutta vastaisuudessa täytyy vähentää ravaamista. Lähdimme aattoaamuna kotoa ja menimme suoraan miehen isoäidille Espooseen. Tunnin kahvittelun jälkeen kaappasimme isoäidin mukaamme ja suuntasimme miehen biologisen isän luokse. Hän ei vaimoineen päässyt ristiäisiin, joten hän ei ollut nähnyt Sisua sitten lokakuun.

Oli ihan hyvä käydä, mutta näin jälkikäteen ajateltuna tuon käynnin olisi voinut jättää monestakin syystä väliin. Sisu hermostui kyläpaikassa pahemman kerran ja meidän oli lähdettävä vartin jälkeen (minä salaa ja hiljaa mielessäni olin ihan tyytyväinen). Tämän jälkeen lähdimme vanhemmilleni ja varsinaiseen joulunviettoon siskolleni.

Joulupäivänä olivat vuorossa miehen vanhemmat, jotka olivat onneksi samalla paikkakunnalla miehen kummipojan luona. Kummipoika mukanamme matkasimme sitten kohti kotia.

Kierrätimme Sisua kahden päivän aikana viidessä paikassa ja silti toinen siskolisko, Sisun kummitäti jäi kokonaan näkemättä koko jouluna, kurjaa.

Sisusta kyllä sitten huomasikin, että oli ollut tavallista enemmän haipakkaa. Muuten niin kiltisti nukahtava poika itki illalla väsymystään lohduttomasti.

2 kommenttia:

Pilviharso kirjoitti...

Suloinen ja tyylikäs Sisu! Silloin kun itsellä oli pieniä lapsia, oli myös paljon (joulu)kyläpaikkoja, sukulaisia. Hyvin tuli ne tunnelmat mieleeni tästä.

Janne kirjoitti...

Onpa komea nuori herra! Kraka tekee Miehen! :)