sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Nuha lähtee...

... teellä.

Tänne iski nuha, meihin kaikkiin kolmeen. Sisu tosin mennä porskuttaa räkäisyydestä huolimatta, mutta me aikuiset olemme vähän ryytyneempää porukkaa.

Minun flunssalääkkeisiini lukeutuu tee, nenäliinat, lisää teetä, vähän jäätelöä, nokoset Sisun vieressä, leffoja ja vielä lisää teetä. En ole oikein uskaltanut ottaa mitään itsehoitolääkkeitä, sillä imetän. Pysynpähän ainakin nesteytettynä.

Tänään pistän pystyyn nuhaisen kisastudion ja arvioin juhlapukuja. Mies tosin ei ymmärrä tätä harrastusta ollenkaan eikä varsinkaan innostu siitä, kun hihkun häntä tuon tuosta telkkarin ääreen. Linnan juhliin pääseminen oli muuten pienelle Aimolle suuri haave. Lapsena istuin nenä kiinni telkkarissa ja unelmoin joskus pääseväni juhlakansan joukkoon. Hassua.

11 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Nuhaisia täälläkin on yksi jos toinen. Toiset enemmän toiset vähemmän. Lämmintä juotavaa kuluu; mustaherkukkamehua, glögiä, teetä, kahvia... Eilen käytiin shoppailemassa ja piti ostaa nenäliinojakin, mutta ei muistettu. Onneksi sattuu nyt olemaan pehmeää vessapaperia... =oP Paranemisia sinnekin!

Emmi kirjoitti...

tännekin iski :( Lotta on kovassa kuumeessa ja kayheessa flunssassa nyt jo viidettä päivää :(
Paranemisisa sinne!

Hups kirjoitti...

Panadol Hotia saa ottaa, muuta kuulemma ei - näin mua valistettiin apteekissa kun olin flunssassa.
Löysin blogisi vähän aikaa sitten, ja tykkään! Kiva lukea juttujasi semminkin kun meillä on melkein samanikäiset pojat.

Susikairan akka kirjoitti...

Mie vollotan Jääkärimarssin ajan aina, joka vuosi. Sitten ryhdistäydyn ja alan arvostelemaan pukuja.

Laita teehen hunajaa, se helpottaa:)

Paranemisia koko porukalle!

Aimo kirjoitti...

Voi ei, Minz ja Emmi! Pikaista paranemista.

Kiitos, Hups. Tulen pian vastavierailulle.

Akka, niin teen minäkin.

Holly kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain.

Napaulina kirjoitti...

Mä koulutin eilen lapsiakin arvostelemaan pukuja ja kampauksia. Viihtyivä yllättävän hyvin kun saivat juonen päästä kiinni. Aluksi siis vaativat kanavan vaihtoa ja Hulluja japanilaisia. Lopulta eivät malttaneet nukkumaan mennä, kun oli niin kivaa!

Aimo kirjoitti...

Kiitos, Holly.

Napauliina, Linnan juhlat ovat paljon parempaa viihdettä kuin Hullut japanilaiset ;)

Sari kirjoitti...

Täälläkin on kok jengi enemmän tai vähemmän räkäisiä, jopa tuo viikon ikäinen pikku-ukko. Onneksi tuo nuha ei pahemmin näytä pienintä hattaava, jos nenän niistoa ei lasketa. ;) Jospa tauti menisi kuitenkin pian kaikilta ohi.

Ja eilen oli ihan pakko istua pari tuntinen katsomassa jotain niin yksin kertaista, kuin kättelyä, mutta siinä onkin se jokin. ;)

Aimo kirjoitti...

Mikä yhteensattuma, Sari. Juuri ajattelin sinua ja kävin vilkaisemassa blogiasi, mutta se olikin salasanan takana. Flunssasta huolimatta oikein iso onnittelurutistus koko poppoolle.

Sari kirjoitti...

Pistin sinulle kutsun tulemaan, niin pääset lukemaan meidän kuulumisia. :)