tiistai 26. tammikuuta 2010

Hitaasti ja epävarmasti

Sisusta on tullut räpsittyä kuva jos toinenkin. Olenkin taas vuosien tauon jälkeen teettänyt ihan paperikuviakin. Tammikuun alussa tartuin hyvään kuvatarjoukseen ja teetin ison satsin kuvia 0,09 euron kappalehintaan.  Kuvista riitti ihan jaettavaksikin ja lykkäsin viikko sitten tiistaina muutaman otoksen postiin Karjaalle, Hankoon ja vanhemmilleni Helsinkiin.

Ihmettelin viikonloppuna, kun äitini ei kommentoinut lähettämiäni kuvia mitenkään. Hangostakin tuli kuittaus vastaanotetusta lähetyksestä jo seuraavana päivänä. Vasta eilen, siis melkein viikko siitä, kun laitoin kirjeen postiin, äiti soitti ja kiitti kuvista.

Kysyin sitten ihmeissäni, minkä päivän postileima kirjeessä oli. "Ei minkään", oli vastaus."Jaa, jaa, mielenkiintoista. Tiistaina kuitenkin laitoin kirjeen postiin." Äiti hämmästyi ja kysyi sitten samaan hengenvetoon olinko teipannut kuoren. "En tietenkään", vastasin. Äidin mukaan kuori oli teipattu kiinni eikä siinä ollut mitään merkintää avaamisesta. Sanojensa vakuudeksi äiti laittoi kuoren minulle postissa (kumma kyllä se tuli päivässä perille).

 

Kuori oli todellakin avattu ja teipattu sen jälkeen tökerösti. Siis todella tökerösti. Kuvassa runneltu ja samanlainen ehjä kuori.


Mitä tästä nyt sitten pitäisi ajatella? Soitin postiin jo eilen, mutta en älynnyt olla tarpeeksi tuohtunut, sillä en ollut vielä nähnyt kuorta. Postin ystävällisen asiakaspalvelun diagnoosin mukaan oli tapahtunut jakeluvirhe. Aikamoinen jakeluvirhe on todellakin tapahtunut.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Aika erikoista.
Toivottavasti sisältö oli kuitenkin säilynyt ehjänä eikä mitään puuttunut.

Kirsikka kirjoitti...

Nyt vaan soitat uudestaan uudella innolla ja tuoreella tuohtumuksella. Hyvin erikoista.

Napaulina kirjoitti...

Joku postin työntekijä on varmaan erehtynyt luulemaan kuvia seteleiksi ja on siksi avannut kirjeen. Okei, tää veikkaus nyt oli aika hurja, mutta kai ihan mahdollinen.

Sitron kirjoitti...

Onhan se mahdollista että se on toimitettu väärään osoitteeseen ja saaja vaan kiskassu sen auki ja ollut silmät pyöreinä kunnes tajunnut katsoa osoitetta. :D Jos näin on tapahnutnut niin ollut kyllä tosi kiltti kun on sen vienyt uudelleentoimitettavaksi.

Harvemmin posti kuitenkaan kirjeitä avaa vaikka muuten mokaileekin. ;D