maanantai 11. tammikuuta 2010

Hiustenlähtö lähellä

Kyllähän siitä varoitettiin. En vaan ihan oikeasti kuvitellut sen kolahtavan kohdalleni näin karusti.Näitä pirulaisia on kohta enemmän kaikkialla muualla kuin minun päässäni - siihen tahtiin hiukset ainakin tuntuvat tippuvan. Mies jaksaa jurputtaa lavuaarin tukkivista hiuksista ja minä nyyhkin hiustenpesulla nyrkit täynnä hiuksia. Loppuuhan tämä joskus? Pitääkö siirtyä peruukkeihin? Ja kenen hiivatin vääristynyt huumorintaju saa aikaiseksi sen, että hiusten varistessa päästä, kasvaa kaikki muu karvoitus tuplanopeudella?

3 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Loppuu se, usko pois! Huh, järkytyin itsekin aikoinaan, kun ekan kerran näin auringon paistaessa sopivasti hiuksilla kuorrutetun lattian. Tyynyliina oli hiuksia täynnä, samoin se suihkun viemärikaivo. Mutta kyllä se loppuu ja päähänkin jää vielä ihan riittämiin hiuksia.

Holly kirjoitti...

Minulta ei muistaakseni lähtenyt juurikaan hiuksia ja ihmettelinkin, että mistä toiset puhuvat. Olen erinomaisen hyvähiuksinen esim. ristiäiskuvassa.
En tiedä, liittyykö asia imetykseen. Pikkuneiti imi rintaa vain 2 kk ja sitten se oli loppu. Ei kelvannut, vaikka oikein neuvolassa piti esittää tädille, että "kato nyt, ei se ime ja asento on silti ihan oikea"... Oli sekin hirveää totalitarismia.

Aimo kirjoitti...

Perheenäiti, hyvä tietää :) Täälläkin on lakanat ja tyynyliinat täynnä hiuksia.

Holly, sinulla on ollut tuuria! Mullakin tosin oli vielä ristiäisissä hiukset ihan kunnossa - nyt ei ole ihan samassa jamassa. Olen antanut kertoa itselleni, ettei hiustenlähtö välttämättä johdu imetyksestä, se tulisi vastaan joka tapauksessa, sillä syyt on raskauden aiheuttamissa hormonimuutoksissa. Mene ja tiedä.