tiistai 12. tammikuuta 2010

Kuuminta hottia

Käykö muille koskaan näin? Sitä on ihan viattomasti ruokaostoksilla. Tulee mieleen tehdä jotain tiettyä ruokaa ja toteaa jonkin ainesosan puuttuvan kotoa.

Olin ihan varma, ettei meiltä kotoa löydy jalapeñoja. Ostin purkin.

Kotona totesin ajatelleeni samoin joskus aikaisemminkin.Mitähän tällaisesta määrästä jalapeñoja voisi tehdä?Lapset, juuri tästä syystä ostoslista on kiva kumppani kaupassa.

5 kommenttia:

Napaulina kirjoitti...

Minä tein uuden vuoden lupauksen, että käytän erilaiste purkit loppuun kotoa. Eli käy. Minulle käy aika usein noin, oli kyse sitten ruoasta, rasvoista, särkylääkkeistä tai pesuaineesta.

Sipulix kirjoitti...

:) no harvemmin kun käyn aina ruokakaupassa listan kanssa JA kuulun siihen mielikuvituksettomaan äitijoukkoon, joka ostaa aina samat jutskat. Meitä on kuulemma muitakin. Olen aina vähän kade kassalla kun katson muiden mielenkiintoisia purkkeja ja purnukoita...no, on meillä jalapenoja tortillojen kanssa, mutta useampi syöjä pitää huolen että purnukka on kertalaakista tyhjä :D olin muuten ällikällä sun hultojoukoista! Meilläpäin ois tullut 10kg säkki pottuja, kilo sipulia ja 5kg porkkanaa. Sää sait 3 vesimelonia. In my dreams. :)

Holly kirjoitti...

Vähänkös on sama ongelma meille - kotona ja maalla. Ja sitten on salsaa monessa purkissa. Avattu purkki guacamolea onneksi homehtuu nopeasti, joten sitä ei tule säilytettyä, mutta en meiltä löytynyt homeista salsaakin.

Ja entäs hillosipulit?!

vilukissi kirjoitti...

Aivan...ostoslistaa tarvitaan juuri silloin, kun kotona huomaa, että yksi ainoa tuote puuttuu, elintärkeä tuote. Esim.vessapaperi tai suola. Monta kertaa saattaa käydä kaupassa hakemassa esim suolaa ja kassissa on kaikkea muuta kuin suolaa, kun pääsee kotiin. Siperia opettaa.

Sari kirjoitti...

Osta vähän lisää texmex herkkuja ja tee niistä "mättö", siihen ne uppoo kivasti on hyvää. Ohje löytyy mun blogista ainakin. :)