perjantai 29. tammikuuta 2010

Neuvolassa 29. tammikuuta

Menimme taas täydellä vahvuudella neuvolaan. Mies oli saanut työmaallaan naiset huokailemaan ihastuksesta, kun lähtiessään huikkasi käyttävänsä luonastuntinsa neuvolakäyntiin.

Sisu hymyili jakoavainhymyään terkkarille, kun tämä testaili istumiset ja maha-asennot. Sisu on jo aika topakka istumaan ja suojaheijasteetkin lyötyivät hyvin. Saimmekin luvan hankkia syöttötuolin - sellaista ei vielä ole hommattu - ja istuttaa Sisua siinä pieniä hetkiä.

Painoa oli tullut taas hyvin. Murunen painaa nyt 7545 grammaa (lisäystä viime kertaan 800 grammaa), pituutta on nyt 65,8 senttiä (poju on venähtänyt 3,3 senttiä). Nuppi on 41,4 senttiä, kun se viimeksi oli 40,4 senttiä. Hyvin mennään käyrillä ja terkkari kehui Sisua sopusuhtaiseksi ja jänteväksi.

Neuvolakortissa lukee: "Rauhallinen, hyväntuulinen poika. Kasvaa komeasti, kovasti hymyilee. Istuttaessa selkä suorana. Taitavasti käyttää käsiä."

Raportoimme kummallisesta lääkärikäynnistä ja terkkari kertoi lääkäritilanteen parantuneen huomattavasti vuodenvaihteen jälkeen. Nyt kuulemma on liuta uusia, omia lääkäreitä, jotka ovat "sitoutuneet hoitamaan homman kunnolla". Oho, en tajunnutkaan touhun olleen niin huonoissa kantimissa. No, meillä on (toivottavasti) seuraava lääkärikäynti toukokuun lopulla, joten silloinhan sitten nähdään.

Ei kommentteja: