sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Pitkä viikonloppu

Elo on ollut marraskuun puolestavälistä kuin yhtä pitkää viikonloppua. Mies jäi tuolloin lomalle pitämään pois kertyneet pekkaset, kesälomat ja isyysloman.

Tätä autuutta ei tietenkään voi jatkua kovin pitkään ja huomenna koittaakin sitten arki meille kaikille. Mies palaa töihin (ei kovin innoissaan) ja me jäämme Sisun kanssa taas kahdestaan. Arjen karuudesta on paha mennä sanomaan, mutta olen kyllä nauttinut täysin siemauksin tästä ajasta yhdessä. Jopa niin paljon, että herkistyin illalla saunassa.

Harmittelen ainoastaan sitä, etten ole ehtinyt liikkumaan yhtä paljon kuin suunnittelin. Miehen ollessa kotona, minulla olisi ollut oiva tilaisuus pinkaista jumpalle useammin. Tämä aika on harmillisesti mennyt flunssaa potiessa. Kun olen yhdestä taudista toipunut, on toinen iskenyt niskaan.

On ihan positiivista huomata, ettemme ole miehen kanssa tukkanuottasilla koko aikaa, vaikka olemmekin viettäneet näin tiiviin pätkän melkein ympärivuorokautisesti yhdessä. Osaamme antaa toisillemme tarvittaessa tilaa.

Kesälomaa odotellessa. 


 Osui ja upposi. Kuvasta linkki alkulähteille.

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tuo Viivi ja Wagner pätee myös meillä. :D

Toivottavasti arki lähtee rullaamaan! Täällä myös yritetään saada arkikuviot kohdilleen kaiken haipakan jälkeen. Kaipa arki omine kuvioineen viimeistään ensi viikolla alkaan, kun Pikku-Ukko nimensä on saanut. :)

Mukavaa maanantaita!

Aimo kirjoitti...

Hurjasti onnea juhliin, Sari!