torstai 28. tammikuuta 2010

Vetää kaikista ovista ja ikkunoista

Meillä on ollut vähän ky-ky-kylmä. Makuuhuoneen ikkuna vetää ihan mahdottomasti, vain ujellus käy. Näillä pakkasilla (brrrr) tämä makuuhuoneen ylimääräinen pakastuminen on lievästi sanottuna kiusallista.

Paikallistettuamme viikonloppuna vian, pirautin maanantaina isännöitsijälle, joka tarttui heti toimeen. Samana päivänä huoltoyhtiön kaverit tulivat tarkastamaan tilanteen ja antamaan tuomionsa. Huoltomiehet eivät saaneet kuitenkaan tilannetta korjattua ja tänään tulikin käymään talomme rakentaneen yhtiön heppu viereiseltä rakennustyömaalta.


Vähänkö on ryppyiset verhot. Nolous.

Rakennusfirman miehen mukaan ikkuna piti oikaista, mutta se ei onnistuisi häneltä yksinään. Hän tulisi apumiehen kanssa myöhemmin iltapäivällä. Huh, onneksi. Noloa tunnustaa, mutta sänkymme alla elelee villakoiralauma. Olisi ollut aika noloa, jos miehet olisivat kiskaisseet sängyn siltä seisomalta paikoiltaan ja moikanneet pölylemmikkejämme. Tarpeeksi pahalta tuntui jo katsella likaisia ikkunoita - päivänvalo on niin kovin armoton.

Siis äkkiä sänky sivuun, sängynalus puhtaaksi. Sitten meikkiä naamaan (turhamainen mikä turhamainen) ja makuuhuoneen kiikkunojatuolilta puhtaat pyykit kaappiin. Keitin vielä kahvitkin (ihan oikeasta kahvista) työmiehille.

Miehet tulivat parin tunnin päästä ja ähersivät ikkunan parissa hyvän tovin. He saivat ikkunan paremmin paikoilleen ja löytyipä karmista puolen sentin rakokin, jonka miehet tilkitsivät paremman puutteessa talouspaperilla (!). Mukavaa ja tehokasta palvelua.

Vaan nyt sitten arvaamaan loppuiko veto. No eipä tietenkään. Lattia on kylmä kuin iglussa ja ikkunasta vetää edelleen komean ujelluksen kera.

3 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Onko sulla villalankaa, runsaastikin!? Laita sitä sinne ikkunankarmin väliin!!! (vanhoja sukkahousuja??)

Minz kirjoitti...

Huh! Talouspaperia? Johan olisi remontteeraaminen helpoksi mennyt, jos tuo onnistuisi tuulen pysäyttämään. Toisin on meillä, kun isäntä pakkaa truuttaamaan kaikki raot polyuretaania täyteen. Sitten sitä on ikkunoissa, ovissa, lattialla, vaatteissa ja ihollakin - suurinpiirtein ikuisesti. Sitä kun ei tahdo millään saa enää pois. Mutta ei muuten tuule sisälle enää! =oD

Pidän peukut pystyssä tonttiasian tiimoilta! Toivottavasti kaikki menee, niinkuin olette toivoneet!

Aimo kirjoitti...

Vilukissi, villalankaa ei lydy, mutta villasukkia senkin edestä ;)

Minz, mainio ehdotus :D