perjantai 19. helmikuuta 2010

Ei nimi miestä pahenna

On hetkiä, jolloin toisten tyhmyys yllättää.

Olin torstaina kävelyllä kaupungilla, kun törmäsin entiseen työkaveriin liikennevaloissa. Vaihdoimme siinä sitten kuulumisia. Viimeksi kohtasimme samalla tavalla pikaisesti heinäkuussa, jolloin olin vielä tukevasti raskaana.

Olin kuulemma laihtunut sitten viime näkemän. No shit. Mitenhän tuollainen on päässyt käymään. Ja vielä toppavaatteet päällä. Paras oli kuitenkin vasta tulossa.

Työkaveri kysyi omaan tyyliinsä: "Noo, mikäs on pojan nimi?" "Sisu", vastasin. Työkaveri ei ilmeisesti ollut uskoa. "Heh, heh. Mutta mikä on oikea nimi? Eihän se Sisu voi olla."

Kyllä nimestä saa olla ihan mitä mieltä tahansa, mutta mölyt voi pitää mahassaan.

4 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Sisu on komea nimi! Minulla on tyttärenpoika, joka on Pyry. Nimensä veroinen Pyry (14kk) onkin, että uskon myös Sisun kantavan nimensä komeasti ja kunnialla! (ehdotin tyttärelleni seuraavaksi lapsen nimeksi Rauhaa eikä missään nimessä Myrskyä...jos nimi on enne, heh)

Minz kirjoitti...

Tuli ihan oma kömmähdys mieleen nimestä. Mulla oli lapsena hamsteri, jonka nimi oli Toni. Sitten työpaikalla esimiehekseni tuli kerran mies nimeltään Toni. En vain saanut mielestäni sitä kummastusta, ettei Toni ole mielestäni ihmisen nimi ja sanoin joskus kahvitunnilla siitä hänelle, kun oltiin jo vähän aikaa yhteistyötä tehty. Että en olekaan ennen tuntenut ketään hamsterin nimistä... Oli mies meinaan vähän aikaa isona kysymysmerkkinä. En ollut tuntenut yhtään vastaavannimistä ihmistä ja minusta se on aina ollut hamsterin nimi. Ja on yhä. =oP

Ja Sisu on vallan hieno nimi!

Anu kirjoitti...

Sisu on mielettömän miehekäs nimi!!!

Sipulix kirjoitti...

Sisu on hieno ja arvokas nimi, aivan mahtava!