maanantai 8. helmikuuta 2010

Ei parta miestä pahenna, jos ei mies partaa

Pyrimme viime viikonloppuna paikalliseen moottoripyöränäyttelyyn. Pyrkiminen oli päivän sana, sillä jäimme onnettomasti ulkopuolelle. Messuilla oli varsinainen kävijäryntäys ja väenpaljouden takia ovet jouduttiin sulkemaan hetkeksi. Meidän osaltamme messut olivatkin sitten siinä.

Lohdutukseksi kävimme piipahtamassa Kärkkäisellä ja koimme ihkaoikean Salakuunneltua-hetken.

Moottoripyöränäyttelyväkeä oli laajemmaltikin liikenteessä ja kahvinkeittimien kohdalla tuli vastaan hurjan parrakas mies. Mies ohitti joukon naisia, joista vanhin, noin viisikymppinen tokaisi: "Mua aina pelottaa, jos miehellä on iso parta. Sehän voi piilottaa sinne ihan mitä tahansa. Mitä jos sieltä hyppää orava."

Niin. Missäs muualla niitä oravia säilytetäänkään kuin parroissa.

Partasuiden seikkailuista tuli mieleen elokuinen muuttomme. Muuttoapuna meillä oli ihania ystäviä (on muuten jännä, miten sutjakasti homma toimii, kun on paljon miehiä muuttoapuna), joista eräällä on melko tuuhea ja pitkä parta. Tiettävästi hänellä ei ole parrassaan oravia.

Täällä uuden kotimme rappukäytävässä partasuista kaveriamme vastaan oli kävellyt puhelias parivuotias nuori mies, joka oli todennut äidilleen, että joulupukkihan se siinä kantaa laatikoita. Olenkin aina ihmetellyt mitä joulupukki tekee silloin, kun ei ole jakamassa lahjoja. Tulihan sekin selväksi.

1 kommentti:

Kirsikka kirjoitti...

No mitä te tungitte sinne just sillon kun biljoona muutakin!? Kolmen maissa pääsi hyvin sisään eikä ollut tunkuakaan.

Täälläkään ei ole oravia löytynyt parrasta. Murusia ehkä joskus. :)