lauantai 13. helmikuuta 2010

Sisu, Lisbeth, Mauri ja Pussi

Meillä lapsi leikkii Pussin ja Lisbeth Salanderin kanssa ja huhuilemme iltaisin Pekkarisen perään.

Olemme nimenneet Sisun leluja melko laiskasti. Oikeastaan vain kolmella on nimi. Kirsikan tekemällä pupulla, käsinukkenallella ja unilelulla.

Tässä siis ovat Jussi Pupunen eli Pussi Jupunen, Lisbeth Salander ja Mauri "Mäyräkoira" Pekkarinen.


Ei taida olla vaikeaa arvata kuka on kukin tai siis mikä on mikin (entäpä Minnin?). Herää vaan kysymys. Olemmeko omituisia vai onko muillakin kummallisia nimiä leluille?

4 kommenttia:

Perheenäiti kirjoitti...

Heh, meidän pojalla on siili, jonka nimeksi tuli Pylväs! Tai miten olisi jänis nimeltään Rontti, sen sisar Jekku ja kuutti nimeltään Tarmo? Meillä on myös suuren suuri Justiina-jänö, Kaveri- ja Nuusku-koirat sekä jänis nimeltään Nimetön. Uninalle on ihan Unska vaan. Seurueeseen kuuluvat myös Mimi, Amelie, Nepomuk, Terho sekä Selma (jäniksiä kaikki).
Mekö outoja?

Nimby kirjoitti...

Heh, hauskoja. =) Meillä on ihan (lasten keksimiä) nimiä, joita me vanhemmat naureskelemme. Muovinen ukko, joka hoitaa junarataa, on Pertti (emme tunne ketään Perttiä emmekä ole koskaan kaiketi puhuneet kenestäkään Pertistä). Puolet pehmoleluista on Esko Mörköjä ja pojan alusvaatteet ovat nimeltään Pyhät Bokserit. Meillä on myös vanhempien nimeämä trolli, Osmo "the lepracorn" Soininvaara. Siis, samoilla linjoilla..=D

Sipulix kirjoitti...

:) hauskoja nimiä! Hyvää ystävänpäivää!

Aimo kirjoitti...

Mahtavia nimiä!