maanantai 1. maaliskuuta 2010

Liukastellen

Note to self: Pehmosaappaat eivät sovellu talvikeleihin. 

Mies on taas alkuviikon työreissussa Kotkassa, ja me Sisun kanssa pidämme puljua pystyssä.

Tämä elo vaatii hiukan enemmän tasapainoilua, kun ei esimerkiksi voi lähettää miestä ulos viemään roskia. Eikä itse voi lähteä huolettomin mielin roskakeikalle. Roskapussien raahaaminen ulkoilemaan lähtiessä on taas ihan mahdoton ajatus.

Niinpä tein äsken uhkarohkean tempauksen ja Sisun nukahdettua lähdin viemään haisevia roskapusseja. Eteisessä hoin mantraa "avaimet, avaimet, avaimet", sillä pelkään järjettömästi unohtavani avaimet sisälle.

Päätin hoitaa homman mahdollisimman vauhdikkaasti ja lähdin matkaan juoksujalkaa kaatopaikka-, energia-, bio- sekä pahvi- ja paperipakkausjätepussit käsissäni.

Vaan olipa liukas etupiha ja vielä liukkaammat pehmosaappaat. Yhdessä hetkessä toivoin, ettei biojätepussi repeäisi ja toisessa hetkessä katselin talomme seinustaa ja pimeää taivasta. Mätkistä vaan.

Ensimmäiseksi säikähdin, että olisin pahastikin loukkaantunut, sillä minulla oli kyllä avaimet, muttei puhelinta. Ja Sisu yksin kotona! Toiseksi säikähdin, että olisin pahastikin loukkaantunut, sillä minulla ei ollut pikkuhousuja. Vasta kömpiessäni ylös tulin ajattelleeksi, että eihän kukaan vaan nähnyt.

Kovin kummoisesti ei onneksi käynyt ja roskatkin sain vietyä. Sen vaan totean, että pehmosaappaat ovat saatanasta.


Seuraavat roskat saakin sitten mies viedä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Auts. Itsehän vetäisin kunnon lipat samanmoisilla saappailla tammikuussa. Tuloksena 3 viikon sairasloma, ruhjoutunut (mutta ei onneksi murtunut) häntäluu ja istumisen mahdottomuus kahdeksi viikoksi. Lisänä vielä nolostusta aiheuttanut lääkärillä käynti, johon kuului erittäin suurena yllätyksenä tullut häntäluun tutkiminen sisäkautta.

Pehmosaappaat ovat helvetillinen keksintö.

Gwenn

stansta kirjoitti...

AUTSSSS! Mutta anteeksi, kuullostaa jotenkin just sinulta...thih! :) Joo, ei sais nauraa -olen itse huomenna nurin. Onneksi ei käynyt pahemmin!!!

vilukissi kirjoitti...

Johan nyt, semmosta se on, valssi talvella. Onneksi et jäänyt jalka poikkinaisena niille sijoillesi. Laita pahvilaatikko rappusten viereen ymv.paikkaan ja kun mies kotiutuu, niin kirjoita laatikon kanteen isoin kirjaimin: sisältää viikkoannoksia ja ripeä mieshenkilö saa roskakuskinpaikan!

Holly kirjoitti...

No just! Suihkussa käyntikin on taidetta, kun on vauvan kanssa kaksin kotona, saati sitten roskien vienti UGG:eissa. Onneksi ei käynyt pahemmin.

Aimo kirjoitti...

Gwenn, kuulostaa hurjalta! Kuin ihmeen kaupalla minä, joka sentään saan mustelman jo siitä, että minua tuijotetaan tavallista pidempään, en saanut tästä keikauksesta yhden yhtä ruhjetta. Kankku kyllä oli kipeä.

Stansta, tää on juu aika tyypillistä :)

Vilukissi, hieno suunnitelma, tuota täytyy kokeilla ;)

Holly, olisikin UGGit ;) Halpisversiot eivät taida pitää sitä vähääkään.

Anonyymi kirjoitti...

Ja kaiken lisäksi nuo omat luistimeni on hankittu erään länsinaapuristamme lähtöisin olevan vaatekauppaketjut LASTENosastolta. Kovin ergonomiset lastenkengät ja silleen...

Gwenn