perjantai 9. huhtikuuta 2010

Ensimmäisiä

Viime aikoina on tullut koettua paljon ensimmäisiä juttuja.

Sisulle puhkesi ensimmäinen hammas. Hammas tuli vähän kuin varkain, vaikka olimme sellaisen puhkeamista jo osanneet odottaakin. Nuo kun tuppaavat olemaan vähän niin kuin vakiovaruste. Yöunet Sisulla ei hampaan takia kärsineet, mutta syöminen oli pitkään vähän niin ja näin. Ihme kyllä juuri mies näki tuon pienen valkoisen pilkahduksen Sisun ikenessä maaliskuussa, tarkalleen ottaen 26. maaliskuuta, Se sattui nimittäin olemaan juuri se kerta, kun kirmasin likkojen kanssa Helsinkiin shoppailemaan.

Samana päivänä mieheltä tuli tekstiviesti "Sisu ryömi" ja minä pidättelin itkua outletin pihassa. Mies on kovin vähäsanainen tekstiviesteissäänkin, sillä oikeasti lauseen olisi pitänyt kuulua: "Sisu yritti varsin ponnekkasti ryömiä, ja onnistuikin siinä juuri ennen kuin poltti päreensä". Ryömiminen tosin saattaa jäädä lyhytaikaiseksi, sillä Sisu punkee jo konttailemaan ahkerasti.

Sisulla on takanaan ensimmäinen Iso Tauti, josta selvittiin ihan kunnialla. Mitä nyt tuli pyykkiä aivan tolkuttomat määrät ja sohva sai vähän tarpeettomasti osumia, mutta hengissä selvittiin kaikki. Jopa mieskin.

Minulla taas on takanani ensimmäinen työpäivä äitiysloman (tai siis vanhempainvapaan) jälkeen. Se ei millään muotoa ollut niin kauheaa kuin se olisi voinut olla, olihan minulla varsin pehmeä lasku (jos nyt mahataudin kourissa vietettyjä pyhiä voi kovin pehmeäksi kutsua). Ajattelen Sisua paljon työpäivän aikana, mutta tiedän Sisun olevan hyvässä hoidossa. Pojilla menee keskenään todella hyvin, joten eipä minua taida kumpikaan erityisesti kaivata. Niisk.

Toisia odotellessa. 

1 kommentti:

Sipulix kirjoitti...

:) kuulostaa hyvälle...työt, hammas, toipuminen, kevät!
Valoisia ajatuksia sinne!