sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Hyvä naapuri

"Hyvä naapuri,

siis juurikin Sinä, jonka koira ulostaa kolme kertaa vuorokaudessa kottikärryllisen sitä itseään. Mene itseesi. 

Onko Sinun koirasi jätöksien kerääminen Sinulle ylivoimainen suoritus vai etkö Sinä tosiaankaan välitä, mitä jälkeesi jätät? 

Oletko sattunut huomaaman, että armaan talomme piha on kuorrutettu koirankakalla?

Oletko sattumoisin tietoinen, että täällä asuu muitakin ihmisiä kuin sinä? Tajuatko, että täällä asuu lapsia?

Mene siis ihan oikeasti itseesi, ja ota koirasikin mukaan. Minä tarjoan kakkapussit.

"Ystävällisin" terveisin,

Naapurisi, joka on kyllästynyt juuri Sinun koirasi p*skaan."

Verenpaineeni on vaarallisen korkealla.

2 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Juu, tämä on tämä kevään puheenaihe - taas. Eikä siitä vissiin mihinkään päästä. Meillä neljä koiraa ja täytyy myöntää, että ihan kaikkia pökäleitä en tosiaankaan kerää talteen. Mutta kaikki, mitkä ovat taajama-alueella joko omien jalkojen tai tassuttelijoiden suosimilla paikoilla, toki. Maatuvia pusseja, ettei rasiteta luontoa vielä lisää. Ne koirankakkapussit kun tulee yleensä suljettua melkoisen tiiviisti, kun niitä joutuu kuljettelemaan kilometrikaupalla kädessä, kun noita yleisiä roskiksia ei täällä maaseudulla varsinkaan ole. Kun koira menee ojan toiselle puolelle metsikköön hädälleen, niinkuin meillä tekee kaikki, jos se mahdollisuus vain on olemassa, siellä saa kakkelit maatua rauhassa luonnon ravinteeksi.

Koiranomistajilla tosiaan pitäisi olla silmää, missä kakat kerätään pois ja mihin ne voi turvallisesti jättää.

Kevätenergiaa!

Aimo kirjoitti...

Aivan! On ihan eri asia kakattaa koira maalla tai metsässä, sellaisessa paikassa, jossa ei paljon muita kulkijoita ole. Silloin voi pökäleen jättääkin niille sijoilleen, seuraava vesisade kyllä huuhtoo enimmät pois. Me taas asumme kerrostalossa, jonka leikkipaikka, parkkipaikka ja muu ympäristö on täynnä kakkaa. Taloyhtiössä asuu paljon koiria ja osan omistajat kyllä keräävät jätökset, mutta esimerkiksi erään irlanninsusikoiran omistaja (jolla on itselläänkin lapsi) ei tätä tee.

Jokakeväinen ongelma, johon on varsin helppo ratkaisu :)