tiistai 8. kesäkuuta 2010

Päivähoitopaikatta

Syksyn päivähoitopaikoista taidetaan kohta käydä veristä tappelua. Kaupungin pohjoispuolella on kuulemma jäänyt 60 lasta ilman päivähoitopaikkaa. Nämä sentään olivat saaneet tiedon päivähoidosta. Meille ei ole tullut minkäänlaista ilmoitusta.  Hoitopaikkaa on sentään haettu jo kuukausia sitten. Ja soitettu monesti perään.

Soitin siis taas päiväkotipaikka-arpajaisia pitävälle poppoolle viime viikolla, mutta mitään kunnon vastausta ei tullut. "Ai, eikö teille ole tullut tietoa? Joo, ei täällä tosiaankaan ole mitään. Täytyy ottaa selvää." Ei, ei ole tullut. No, sepä kiva. Niin, jos vaikka ottaisit.

Tämä tosiaankin viime viikolla. Ennen kuin sain tietää näistä 60 lapsesta ilman päivähoitopaikkaa. Pohjoispuolella. Me olemme eteläisellä puolella, mutta tokkopa täällä on tilanne yhtään sen kummempi.

Nyt en enää odottele. Kesälomat painaa päälle, ja kuten ah niin hyvin tiedetään, mikään ei liiku, ei inahdakaan kesälomien aikana.

1 kommentti:

Saara kirjoitti...

Miulla meni täysin usko ja hermo kun tytöille etsin päivähoitopaikkaa kun tulimme paluumuuttajina takaisin Lahteen reilu vuosi sitten. Tuntui ettei mitään olisi tapahtunut, ellen olisi jatkuvasti soitellut (puheluihin HARVEMMIN vastattiin) tai ihan henk. koht. ravannut päivähoitotoimistossa. Eli tunnen tuskasi =(