torstai 29. heinäkuuta 2010

On the road. Again.

Olen kirjaimellisesti tien päällä. Mokkula on kovassa testissä. Kaipa tällaistakin varten pitää olla jotenkin hullu. Että päivittää pitkän tauon jälkeen blogiaan autossa matkalla mökille.

Tien päällä on tullut oltua vähän enemmänkin. Alkukuusta otimme ja haimme auton Saksasta. Lensimme koko revohka Berliiniin, otimme alle vuokra-auton ja lähdimme koluamaan autoliikkeitä, joista olimme bonganneet sopivia menopelejä jo aikaisemmin.

Vesipiippua poltettelevalta hepulta sitten ostimme vuoden 2000 VW Golfin (miehen iloksi 1.8 GTI) ja ajelimme sillä Tanskan ja Ruotsin läpi Suomeen. Tai siis Tukholmaan saakka. Siitä sitten lautalla Turkuun ja kohti kotia.


Aikamoinen reissu ja onnistui hurjan hyvin kymmenkuisen kanssa. Nyt olemme taas matkalla, tällä kertaa siis mökille. Paluumatkalla käymme uhmaamassa hellettä, ruuhkaa ja kanssaihmisiä asuntomessuilla. Rakentajille vinkkejä, nääs.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Noin helpostiko se auton osti tosiaan kävi? Olen ymmärtänyt, että se on hurjan monimutkaista, mutta ilmeisesti tämä on vain autojobbareiden propagandaa.

Ja juu, minä olen kirjoittanut raporttia autossa, kun mies ajaa, samoin surffannut netissä, joten et ole ainoa "hullu" :)