lauantai 21. elokuuta 2010

Asiat tärkeysjärjestykseen

Jonkun pitäisi siivota täällä meillä. Olisi pyykkivuoria valloitettavana ja Sisun leluja järjesteltävänä. Jostain kumman syystä kaikki talouden peilit ovat täynnä pienenpieniä tahmaisia sormenjälkiä.

Jotain tarttis siis tehdä.

Koska osaan asettaa asiat tärkeysjärjestykseen, aloitin siivousurakan tärkeimmästä eli digiboksin kovalevyltä.

Pari jaksoa 30 Rockia ja tämän viikon Puumanainen on jo katsottu siivottu pois tilaa viemästä. Eiköhän kohta ole aika mennä nukkumaan. Tämä raataminen käy voimille.

3 kommenttia:

TainaSusanna kirjoitti...

:D

Anonyymi kirjoitti...

Yksi hyvä puoli rippijuhlapaniikissa oli: tuli huusholli jynssättyä ja tavarat laitettu pois pöydiltä. Kaappeja ei tietenkään siivottu ja nyt sitten arvaillaan, mitä tuli sullottua minnekin. Epäilemättä monta tavaraa on kuukausitolkulla hukassa, jotkut jopa iäksi.

Aimo kirjoitti...

Tuohan on hyvä tapa raivata tarpeetonta (?) tavaraa pois. Voit pitää juhlasiivousta testinä, jos et vuodenkaan päästä kaipaa raivaamiasi tavaroita, voit myydä kirppiksellä. Jos siis enää löydät ne ;)

Meillä on tulossa synttärijuhlapaniikki, jonka voimalla meinaan siivota meillä. Tosin aika on kortilla näin viikolla ja lauantaina olemme luvanneet ottaa yöhoitoon tuttavien naperon. Meillä on sitten juhlien aattona kaksi vuoden vanhaa täystuhoa enkä tiedä, milloin ehdin leipoakaan. Näin sitä pitää!