torstai 12. elokuuta 2010

Savonlinnalainen hanavesi maistuu pahalta

Terveisiä työreissusta.

Kohta täytyy kirmata Olavinlinnaan iltatilaisuuteen, mutta ehdin kuitenkin jakaa pari tänään oppimaani asiaa:

- Savonlinnan hanavesi maistuu aivan kammottavan pahalta. Ei ihme, että kaupassa oli isot altaat pullovettä.
- Salillisen naisia saa nauraamaan olemalla hurmaava ja hassu. Sekä kertomalla vitsin maanmittauslaitoksen miehistä.
- Etelämantereella on kylmä. "Siis niinku tosi kylmä." Etelämantereella on myös paljon lunta ja jäätä. Ja kaikki Etelämantereelle viety tavara pitää tuoda muodossa tai toisessa pois.
- Tutkimukseni mukaan (n = 2) vuorikiipeilijöillä/seikkailijoilla on tiukka ja mukava puristus. Siis kun kätellään. Lisäksi vuorikiipeilijät/seikkailijat ovat sangen charmantteja.
- A3-arkista saa ihan kelvollisen viuhkan, joka viilentää kuumassa ja kosteassa seminaarisalissa.
- Jos aamuviideltä on ky-ky-kylmä ja päätät laittaa pitkät housut, voit olla varma, että kärsit kamalasta kuumuudesta koko loppupäivän.
- Seminaareissa/konferensseissa/kokouksissa/ihan missä tahansa kokoontumisessa tökkii aina, aina, aina ja aina ruokapuoli. Mikä siinä onkin, että buffapöytä on aina siinä pienimmässä ja sokkeloisimmassa nurkassa, linjastoja on liian vähän, ruoka loppuu kesken ja henkilökunta vastaa "pitäisi kai olla", kun asiakas kysyy, onko vadelmat suomalaisia (okei, tähän aikaan vuodesta ne mitä suurimmalla todennäköisyydellä ovat).
- Kongressilaukut ovat aina yhtä rumia.

Kotiinviemiseksi tältä reissulta minulla on terveiset Sisulle Mount Sisun nimenneeltä Patrick "Pata" Degermanilta, joka piti seminaaripäivän parhaan esitelmän. Koko puolitoista tuntia salillinen naisia nauroi, hörötti, kikatti ja kauhisteli sekä löyhytteli paperiarkeista kyhätyillä viuhkantekeleillä viilennystä kuumuuteen ja kuumuuteen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisikohan olla pahempaa kuin turkulainen hanavesi? Asuin 80-luvun alussa Turussa hetken, eikä siinä vedessä voinut oikein edes peseytyä, koska se haisi NIIN pahalle.
Tyttärellänikin on kortti ja nimmari Patalta. Se on aina vain eteisen peiliin liimattu, pitänee poistaa rippijuhliin mennessä. Tai mitä turhia.

Aimo kirjoitti...

Mulla ei taidakaan olla kokemuksia turkulaisesta hanavedestä. Uskallanko kokeillakaan ;)

Älä vaan poista sitä korttia :D