maanantai 13. syyskuuta 2010

Best in show

Sipulix yllätti palkinnolla. Kiitos!


Palkintoon kuuluu listata seitsemän (7) tunnustusta itsestään ja jakaa palkinto edelleen seitsemälle huippublogille. Roger.

Lähdetään tunnustuksista.

1. Isäni äiti ja äitini isä ovat olleet kihloissa vuonna miekka ja kilpi. Jännä ajatella, miten pienistä jutuista on kaikki kiinni. Jos tämä pari olisi päätynyt avioon asti, ei minua olisi.

2. Viheltelen ja lauleskelen koko ajan. Olen tartuttanut viheltelyn Sisuunkin. Yksivuotias vislaaja on kuulkaa aika vänkä näky.

3. Vihaan kuvioitua talouspaperia. Erityisesti vihaan sitä silloin, kun kuviointi vaikuttaa rullan hintaan. Melkein yhtä paljon vihaan pistekolmikkoa (...).

4. Kammoan kirjoitusvihreitä. Jäädessäni sellaisesta kiinni, saan sätkyn. Tästä syystä luen harvoin lähettämiäni sähköpostiviestejä. Viimeksi huomasin kirjoittaeeni "asiantuntija paneeliin". Tarkoitukseni oli kirjoittaa "asiantuntijaksi paneeliin". Ärsytti ihan luvattoman paljon.

5. Tykkään pienestä paineesta, kiireestä ja stressistä töissä. Se saa minut toimimaan paremmin ja tehokkaammin. Pienestä paineesta, kiireestä ja stressistä on kuitenkin lyhyt matka siihen, ettei oikeasti jaksa. En aina huomaa tarpeeksi ajoissa, että olen ylittänyt tämän kilometripylvään. Kts. seuraava kohta.

6. Minun on vaikeaa sanoa "ei". Kts. edellinen kohta.

7. Olen toisinaan (= hyvin usein, melkein aina) toivoton sählääjä. Teen usein monta asiaa samanaikaisesti tarkoituksenani säästää aikaa. Yleensä (= hyvin usein, melkein aina) epäonnistun siinä. Esimerkiksi siksi blogissani on kategoria katastrofikeittiössä kokataan.

Ja sitten palkintoa eteenpäin.


1. Kirsikkapuiston blogi.

2. Muualla maassa on selkeämpää. Lakonisia(kin) huomioita, lyhyitä erikoisia, mahtavia paloja.

3. Kuinkas sitten kävikään.Vauva-arkea ja ihania sattumuksia.

4. Vilukissi. Upeita juttuja rohkeasti murteella. Näitä luetaan kikattaen. Sitten luetaan uudestaan (ja ääneen), jotta varmasti on ymmärretty oikein. Ja taas kikatetaan.

5. Enimmäkseen harmiton. Hurjasti musiikkipaloja ja hillittömiä huomioita. Ne niin ei ole silmänalukset!

6. La Plus Douce. Kielen ja kropan kääntämistä. 

7. Patonkimaassa. Elämänmakuisia raportteja patonkimaasta (ja varmaan myös brietä ja jotain hyvää viiniä, joo, taatusti jotain hyvää viiniä).

Nyt sitä pitäisi vielä muistaa käydä moikkaamassa kaikkia linkitettyjä. Tällaiset hommat on syytä hoitaa hetimiten. Tai ehkä sittenkin otan vähän jäätelöä ja menen vasta sitten.

Lisäys klo 21.18: Hupsista. Unohdin kirjoittaa Kirsikkapuiston perustelut. Taisi olla jäätelö mielessä. Tässä tulee: Kirsikkapuistosta arkista elämää huumorilla kaikella vakavuudella, kauniita kuvia ja ihana ihminen. 

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kiitos, olen iloinen! :)

Ja sitten on pakko vähän kääntää veistä haavassasi:
"Kammoan kirjoitusvihreitä. ... ... Viimeksi huomasin kirjoittaeeni..."
:D :D :D

Aimo kirjoitti...

Apua! Voihan veitsi :) Täten syytän jäätelöä ja hormoneja. Kirjoittaeeni. Voi juma.

Anonyymi kirjoitti...

No minä käännän sitä vielä vähän lisää :D. Kun kirjoitit: "Jäädessäni sellaisesta kiinni, saan sätkyn" tuli pieni lipsahdus :D. Nimittäin käytät lauseenvastiketta, ja kiinni-sanan jälkeen ei tule pilkkua :) Tätä virhettä näkee TODELLA usein, lähes joka päivä, lehdissäkin. Joo en oo mikään äikänope, pisti vaan silmään. Sulla on kiva blogi, vasta löysin tän!

Patonki kirjoitti...

Kiitos, kiitos.

Minä muuten ostan aina kuvioitua talouspaperia, sillä se valkoinen on niin tylsää ;)

Patonki kirjoitti...

piti sanomani että tehty on :)

Kirsikka kirjoitti...

Yhtiömme kiittää nöyrimmin ja jatkaa varpaiden puhdistusta maalista. :)

vilukissi kirjoitti...

Kiitos Aimosen! Olen tositosi otettu!!! Kiitos!

Olen vastannut tämmöseen lahjaan, jos haluat käydä joskus sekkaamassa, nin se on jokunen aika sitten; elokuun loppupuolella.

Viiu kirjoitti...

Minäkin haluaisin kiittää tästä huomionosoituksesta. (Ehkä eniten työnantajanaani, joka mahdollistaa bloggaamisen työajalla. vielä toistaiseksi. )

Kiitos Aimo!

Aimo kirjoitti...

Anonyymi, saa kääntää veistä :D. Pilkun paikka on heikko kohtani, vaikka tykkäänkin viilata pilkkua ;)