keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Maailmassa on virhe, pysäköintivirhemaksu

Tulipa tällainen tilanne eteen: Maksoimme joku aika sitten lauantaisen keskustapysäköinnin kännykällä, ensin mieheni ja sitten minä vielä jatkoaikaa. Hurjan kätevää, kun ei ole kolikoita! Molemmat saimme pysäköintilipun lisäksi tekstiviestivahvistuksen. Tekstiviesteissä oli muistutus siitä, milloin pysäköintiaika päättyy sekä maksettu summa.

Vaan eipä mitä! Pysäköintilipukkeissa oli ensinnäkin eri päättymisaika kuin viesteissä ja maksettukin summa oli eri.


Kysynkin:

a) Mitä, jos olisin saamani tekstiviestin perusteella ilmaantunut autolleni kymmenen minuuttia oikean pysäköintiajan päättymisen jälkeen ja löytänyt tuulilasistani pysäköintivirhemaksun (yök)? Pysäköinninvalvonta katsoo vain lipuketta tuulilasin takana, sitä ei tekstiviestini kiinnosta.

b) Ok, kännykällä maksaminen on kalliimpaa, mutta miksei oikeasti maksamani summa näy lipukkeessa?

c) Entäpä sellainen tilanne, että maksan omalla kännykälläni pysäköinnin, joka liittyy työajooni ja perin pysäköintimaksun matkalaskulla työnantajaltani. Työnantajani haluaa tositteeksi pysäköintilipun, mutta ei työnantajaani kiinnosta se, että olen makanut pysäköinnistäni oikeasti paljon enemmän. Mitä tällöin pitäisi tehdä?

d) Miksi ihmeessä kännykällä maksaminen on kolikoilla maksamista kalliimpaa?

Ei tämä maailma vielä valmis ole.

2 kommenttia:

vilukissi kirjoitti...

Olipas uusi asia. Kaikkea sitä keksitäänkin ja sitten ei kuitenkaan pelitä.

Aimo kirjoitti...

Siis tämä kännykällä maksaminen on oikeasti hurjan kätevää! Jostain kumman syystä kolikot katoaa rahapussistani saman tien. Kun vaan systeemi toimisi kunnolla.