perjantai 26. marraskuuta 2010

Vaatepulmia

Tässä nyt on näitä kissanristiäisiä kyllikseen ensi viikolla ja sitä seuraavalla. Kahdessa tilaisuudessa on pukukoodina tumma puku, joten pukeutumiseen pitää ihan oikeasti panostaa. Lähes 25-viikkoisen mahan kanssa touhu ei olekaan enää niin yksinkertaista, että "otanpa vaan tuosta tuon luottopikkumustani". Juuei.

Tiistain kekkerit lähestyvät kovaa vauhtia, enkä millään haluaisi ostaa uutta kolttua. En varsinkaan mitään mammamallista. Lipastossa kyllä odottaa useampi metri kesällä jossain ihmeen mielenhäiriössä ostettua juhlapukukangasta (pirun kallistakin vielä), mutta kangas ei käsissäni muutu juhlamekoksi, vaikka tekisin mitä.

Sisua odottaessani käyttämäni juhlamekko palveli hyvin yhdet ylioppilasjuhlat, yhdet rippijuhlat ja kahdet häät, mutta on auttamattomasti liian kesäinen talvijuhliin. Minulla oli siis ihan kunnon ongelma. Vaan eipä ole enää.

Muistin ennen saunaa erään mekon, josta armas puolisoni jaksaa aina kommentoida, että näytän se päälläni aivan siltä kuin olisin raskaana. Sattuneesta syystä mekko on jäänyt varsin vähälle käytölle, mutta roikkuu silti uskollisesti vaatekaapissani. Ja kas, sehän sopi. Miehen puolustukseksi on sanottava, että näytän tosiaankin siltä, että olisin raskaana, mutta nyt se ei haittaa, sillä olenhan ihan oikeasti raskaana. Ha haa! Miehistä on kuin onkin jotain hyötyä ja mekko pääsee ulkoilemaan.

2 kommenttia:

Patonki kirjoitti...

Voit laittaa puvun päälle tänään(kin) - hyvää Aimonpäivää! :)

Aimo kirjoitti...

Hiisi, meni ihan ohi koko nimipäivä. En edes töihin muistanut viedä mitään :)