perjantai 10. joulukuuta 2010

Tyttö, sinä olet tähtitorttu

Olipa sitten firman pikkujoulut. Tämä olikin viimeistä edellinen tapahtuma, jota järkkään ennen äitiyslomaa. Hurjaa, miten aika menee. Kun jotenkin vastahan sitä toivoin, että tulisi jo joulukuun yhdeksäs.

Huomenna on päiväkodin joulujuhla, johon jossain ihmeen mielenhäiriössä lupauduin tekemään minitähtitorttuja. No muistinpa sitten iltapäivällä pikkujouluihin valmistautuessani, että tortut ovat vielä taikinana ja hillona.

Nyt sitten istun puoli kahden aikaan yöllä keittiössämme ja vartioin uunissa paistuvia torttuja. Voiton puolella kuitenkin ollaan, sillä yksi satsi on jo valmis. Vanha kunnon megalomaanikko-Aimo olisi vääntänyt pari sataa torttua, mutta väsy-Aimo tekee vain 64. Siinähän loppuvat kesken jos ovat loppuakseen.

2 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Tulevaisuuden Aimo käykin kiltisti hakemassa valmiit tortut Sinuhelta tai jostain. Minä varmaan tekisin niin. Paitsi ettei täällä ole Sinuhea. Ja että oikeasti varmaan korvaisin tortut karjalanpiirakoilla, että saisin enemmän marttyyripisteitä... :)

hna kirjoitti...

Hullu olet nainen! Hullu! Mutta ymmärrän kyllä. Tavallaan. Huh huh, ai kauhee. Lapsen päiväkodilla oli joulujuhlaankin tullut tortut "lähetksellä", eli leipomosta.