sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tyypillistä, niin tyypillistä

Meillä on Ikeasta vuonna miekka ja kilpi ostettu tv-taso, jonka saa lukkoon. Tai saisi, jos olisi lukko.

Lukitussysteemi tv-tasossa on ikealaisittain lähes nerokas. Lukkoon kuuluu avain (no shit), lasissa oleva lukko-osa sekä koko systeemin lukitseva pieni pala. Sanomattakin on selvää, että tässä on liian monta liikkuvaa osaa, sillä lasin lukko-osaa lukuun ottamatta mikään ei ole naulattu tai liimattu kiinni. Eikä tämäkään varsinaisesti ole naulattu tai liimattu, mutta ei nyt saivarrella.

Meidän pieni tutkimusmatkailijamme, kapteeni Heikunkeikun on ottanut tv-tason ja siellä säilyttettävät cd- ja dvd-levyt loppumattoman järjestelyintonsa kohteeksi, joten tv-tason lukitseminen on enemmän kuin tarpeen. Lukitseminen tosin on ollut mahdotonta, koska se pieni lukitseva pala on ollut hukassa jo pidemmän aikaa.

Innostukseni oli siis lähes käsinkosketeltavaa, kun pienet sormeni osuivat tuohon palaan siivotessani (!) erään kaapin yläosaa (!).


Muuten ihan hemmetin hyvä juttu, mutta nyt ne avaimet ovat hukassa. Luonnollisestikin avain ja vara-avaimensa ovat samassa nipussa eli yhdessä yhtä hukassa. Tämä on niin tyypillistä, niin tyypillistä.

3 kommenttia:

Minz kirjoitti...

Oi, miten lohduttavaa, että muillakin on tavaroita hukassa! Meillä etsitään päivittäin jotain, mikä sitten löytyy joskus siivotessa tai etsiessä jotain aivan muuta. Kyllä ne sieltä joskus "jostain" löytyvät!

Anonyymi kirjoitti...

Ikealla on varaosapalvelu. Kotiinkuljetuksella. ;)

Aimo kirjoitti...

Minz, minusta tuntuu, että tämä vaiva sen kun pahenee iän myötä.

Anonyymi, pitäisi vaan vielä tietää avainten sarjanumero. Yhdeksikkö siinä ainakin oli :D