torstai 7. huhtikuuta 2011

Päivä 7: Kuva, jota en julkaissut

Nopeasti katsottuna koneellani on kahdessa paikassa lähes 30 000 kuvatiedostoa eri muodoissaan.
Jos näistä pitäisi siis valita kuva, jota en julkaissut, niin olisin valitsemassa vielä vuoden päästä. Juu, juu varmuuskopiointi on aloitettu. Siksi kuvia taitaakin olla nyt niin paljon enemmän kuin viimeksi. Ainakin toivon niin. Asetin muuten itselleni äitiysloman yhdeksi tehtäväksi sekä valokuvien että kuvatiedostojen järjestämisen - homma on vieläkin aloittamatta.


Hauskempaa olisikin näyttää kuva, jota en julkaissutkaan. Siis sellainen kuva, jonka ajattelin laittaa kaikelle kansalle nähtäväksi, mutten syystä tai toisesta tehnytkään sitä. Kuva on voinut olla joko liian henkilökohtainen tai paljastava (ei sillä tavalla) tai sitten kuvia on ollut postauksessa jo liikaa. Useimmiten kuitenkin syynä on se, etten koskaan julkaissut koko tekstiä, vaan se jäi joko luonnosasteelle tai pelkästään muhimaan päässäni.
Esimerkiksi näitä sairaalassa nappaamiani kuvia tuskin koskaan julkaisisin täällä ilman tätä postausta. Jossain vaiheessa otin tylsyyttä taittaakseni kuvat sairaala-aikana lukemistani kirjoista (siis ennen kuin lääkäri keskiviikkona kielsi lukemisen) ja minulle kiikutetuista lääkepurkeista. Minun piti kirjoittaa sairaala-ajan tylsyydestä ja kamaluudesta, mutta minulla tuhisikin vieressäni joku sellainen, että unohdin kaiken valituksen ja kurjuuden.


(No okei, vaan melkein, mutta kotiin päästyäni unohdin ne jo ihan oikeasti ja kunnolla. Nyt voin jo muistella sairaala-aikaa lämmöllä, ainakin haalealla sellaisella.)

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kielsi lukemisen..?

Aimo kirjoitti...

Ne paineet, ne paineet. Kun verenpainetta ei saatu alas levolla eikä lääkkeillä, oli lääkäri sitä mieltä, että minun on oltava aivan täysin levossa ja lopettaa lukeminenkin (jotain löpinää silmä-ärsytyksestä). Oli muuten tylsää :)