maanantai 31. lokakuuta 2011

Tulkoon lämpö

Ja lämpö tuli. Meillä on ollut keskiviikosta saakka lämmin vesi ja lämmitys. Hetkeen ei ollut viime viikolla ollenkaan vettä, mutta sen hetken vietin lasten kanssa evakossa kaupungilla.

Oli muuten aika hieno hetki hipsiä joskin hieman sotkuiseen alakertaan iltapesulle. Vaan vielä hienompaa oli seurata Sisua ja Siniä yhteisen kylpyhetken aikana. Molemmat nauttivat kylvystä täysin siemauksin, roiskien ja pärskyttäen vettä, kikattaen ja nauraen. Pienestä tulee pienet ja isot ihmiset iloisiksi.

Vaikka nyt olemmekin taas sivistyksen parissa nykyisissä asuinoloissamme, katselen yhä useammin kaihoisasti tien toiselle puolelle. Voisiko se kohta olla valmis? Milloin pääsemme muuttamaan? Maaliskuussa? Siis ei kai vasta huhtikuussa?! Mä en ala! En jaksa odottaa! Kai jokaiselle omakotirakentajalle tulee tällainen hetki, ettei enää millään jaksaisi odottaa. Viisi tai jopa kuusi kuukautta etukäteen on tietenkin vähän turha potea tällaista tuskaa. Jaksaa, jaksaa. Jaksaa, vaikkei millään jaksaisikaan odottaa.

Ei kommentteja: